20F. Miért nem vesz a családom komolyan? Miért hisznek engem butának? De ezt ki is nyilvánítják felém. Tényleg az egyszerű dolgokban is ilyenek velem, és már nagyon idegesít. Mamám egyáltalán nem tud komolyan venni például.. miért?
Nagyon alap dolgokban néznek butának, amik nekem valójában könnyűek. Már évek óta önállónak érzem magamat teljesen, mégis ez a helyzet áll fenn. Próbálom elérni, hogy komolyan vegyenek. Pedig a véleményemben, és alapból is tudok dominánsabban viselkedni velük.
Mégis tehetetlennek, butának tartanak. Holott bármit elintézek magamnak. Még a vonat menetrendeket is én nézem nekik, meg mindent is én kezelek telefonon. Mégis tehetetlennek tartanak.
"Miért csinálja ezt velem a családom?"
Mert hagyod.
Ültem a buszon, úton voltam haza felé. Erre felhív mamám, hogy merre vagyok, és most jajj de el fog velem ezért beszélgetni.
Mert én túlóráztam, és kb hajnal 3 körül értem be a városba. Féltenek attól, hogy én a sötétben egyedül haza gyalogoljak 2 utcát a buszmegállóból.
Majd amikor kijöttek és haza hoztak, akkor is mondtam, hogy ezek az én döntéseim, és mostmár álljanak le. Aztán mondtam, hogy takarodjon mindenki.
Nagyon idegesített már, hogy anyám is és ők is zaklatnak telefonon, hogy merre vagy, és hogy én mennyire elrontok nekik mindent. Én tönkre teszem őket.
Én, aki felnőtt fejjel úgy döntött, hogy én most túlórázok, és haza megyek egyedül. Hiába mondom el, hogy ha nekem segítség kell, szólni fogok. ...
De ha agyoncsapnak éjjel az utcán akkor már nem tudsz szólni nekik, hogy baj van...
Ezt nem azért csinálják mert butának hisznek, hanem csak féltenek!
#6 Ezt nagyapám is mondta, ebben megértem ezt. De tisztában vagy vele szerintem te is, hogy ha két hetente 3x nyomok túlórát, akkor nem fogom hagyni, hogy minden nap hajnal 3-kor, ezért felkeljenek, hogy kiguruljanak autóval az unokájukhoz, aki valójában már felnőtt.
A másik pedig, hogy nem vesznek komolyan. Ha elsütök egy poént, akármit, akkor mamám is mondja, hogy "te nem is vagy olyan bolond", mert valójában butának hisznek.
Vagy mondok más szituációt, anyám mai napig képtelen valahová, egyedül elutazni kocsival. Én gondolkodás nélkül beírnám térképbe a címet, és mennék. Itt sem merték velem elengedni, mert hogy "ő azt sem tudja, hol van ez, meg az.."
Holott én egyedül elmennék egy Waze, vagy bármi segítségével. Gond nélkül. Nem értem, miért tartanak ennyire tehetetlennek.
Nagyapád, nagyanyád mit keresnek az életedben?
Együtt laknak a szüleiddel?
Mi ez valami Addams Family csapat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!