Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A kisunokám allergiás a...

A kisunokám allergiás a kutyámra, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja költöztem közelebb a lányomékhoz, eddig nagyon messze laktunk egymástól. Eddig is ha hozzám jöttek a lányomék, a kisunokámon ki jött az allergia, de be tudtuk annak, hogy valamit nem bír. Eszünkbe se jutott a kutyám, meg legtöbbször én mentem hozzájuk.

Most így, hogy a kutyusom csak bent van, és többször nálam volt a kisunokám már biztos allergia teszt alapján is, hogy rá allergiás. Egy óra alatt szegénykémnek fel dagad az egész feje, szeme, viszket a keze. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. Ajándékozzam el a kiskutyám? Még csak 5 éves az unokám, nem tömhetjük folyamatosan gyógyszerekkel ha ide jön. Direkt azért költöztem ide, hogy több időt töltsek velük, hogy végre nálam is lehessen, vendégül tudjam őket látni, ne csak mindig a lányom.

2023. nov. 25. 10:21
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
72%
#50 Sajnos a kutya fogja meghozni a legnagyobb áldozatot ezért.
2023. nov. 26. 08:30
 52/57 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező: szerinted egy asztmás gyereket hagynak megfulladni, mert "nem tömhetjük állandóan gyógyszerrel"? Te TÉNYLEG ennyire egyszerű vagy?! Aytyaég...
2023. nov. 26. 09:58
 53/57 anonim ***** válasza:
87%

De az remélem, megvan, hogy a kisunokád BÁRHOL találkozhat kutyával, szóval ALAPNAK kellene lennie a gyógyszernek!

Vonaton, héven, barátnál, oviban, stb. stb. és mivel a szőr allergizál, egy kutyát tartós kispajtás is válthat ki tüsszögést mert a ruhán ott az állat szőre.

2023. nov. 26. 10:01
 54/57 anonim ***** válasza:
75%

Én a szúnyogcsípésre vagyok allergiás, volt olyan, hogy véresre vakartam magam, felnőttem úgy is, hogy gyógyszert kell szednem emiatt, mert a szúnyogokat még annyira sem lehet elkerülni szezonban, mint a kutyákat.

Ha azt akarod, hogy nálad aludjon a gyerek, kelleni fog a gyógyszer, nem lesz tőle semmi baja. A kutya a te felelősséged, rád van utalva, az unokád meg a gyereked felelőssége, a gyerek szülei döntik el, hogy nem engedik hozzád lakásra, mert nem akarják gyógyszerezni, vagy engedik gyógyszerrel, akkor pedig neked is oda kell adnod az adagot.

2023. dec. 13. 13:21
 55/57 anonim ***** válasza:
75%

"Sajnos ha nincs más megoldás a kutyámat be fogadja egy kedves barátnőm."

A lakásban viszont jó sokáig ott lesz még a kutyaszőr, olyan, mint a fenyőtű, találsz még 10 év múlva is.

2023. dec. 13. 13:25
 56/57 anonim ***** válasza:
en sose adnam fel a kiskutyamat aki ugyanolyan csaladtag mint az unoka. a kutyat te vallaltad most csak lepoccintened magadrol? utalatos viselkedes.
2024. júl. 18. 05:51
 57/57 anonim ***** válasza:

kerdezo majd meg fogsdz lepodni amikor az unokad eleri azt a kort amikor nem akar allandoan veled lenni , iskolas lesz mas programjai lesznek mint a nagymaman csungeni. AKKOR majd hianyolni fogod a kutyust aki huseges tars volt neked. de a te fajtad nem erdemli meg a huseget. Mi lesz ha az unokad

kesobb olyanokkal fog osszejonni az iskolab an akiknek kutyaszor lesz a ruhajan mert otthon kutyajuk van? akkor se adtok neki gyogyszert? az allergia gyogyszerek nem karosak a szervezetre es ha valaki allergias nem kivanhatja a vilagtol hogy hozza alkalmazkodjon. mi lesz ha az unoka feje akkor is dagad majd ha a kutya mar nem lesz ott?

2024. júl. 18. 05:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!