A kisunokám allergiás a kutyámra, mit tegyek?
Pár hónapja költöztem közelebb a lányomékhoz, eddig nagyon messze laktunk egymástól. Eddig is ha hozzám jöttek a lányomék, a kisunokámon ki jött az allergia, de be tudtuk annak, hogy valamit nem bír. Eszünkbe se jutott a kutyám, meg legtöbbször én mentem hozzájuk.
Most így, hogy a kutyusom csak bent van, és többször nálam volt a kisunokám már biztos allergia teszt alapján is, hogy rá allergiás. Egy óra alatt szegénykémnek fel dagad az egész feje, szeme, viszket a keze. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. Ajándékozzam el a kiskutyám? Még csak 5 éves az unokám, nem tömhetjük folyamatosan gyógyszerekkel ha ide jön. Direkt azért költöztem ide, hogy több időt töltsek velük, hogy végre nálam is lehessen, vendégül tudjam őket látni, ne csak mindig a lányom.
Akkor mi a fenének kérdezel itt?
Lenne megoldás, hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon, de az neked nem kell, a saját kényelmed meg a költözésre kiadott pénz számodra fontosabb, mint a kutyád, ahelyett, hogy elfogadnád a helyzetet. Erről van itt szó, nem kell álságosan az unoka egészsége mögé bújni. Ez rohadt gusztustalan, pedig az elején sajnáltalak.
"Nem kell ezt sajnálni, minden normális embernek a gyerek lenne fontosabb. "
Csakhogy itt nem kutya vs gyerek van, hanem kutya vs UNOKA.
"Nagyon sajnálom, de az unokám sokkal fontosabb nekem."
Akkor konkrétan miért is tetted fel q kérdést?
Ha tudod mit akarsz tenni akkor minek kérdezed?
Amúgy az unokád az allergént nem tudja majd ki kerülni az utcán tömegközlekedésen,is találkozhat kutyával mellé ülhet kutyás ember buszon villamoson is .
Gyógyszert szednie kell ha igazolt az allergia .
40.
Na, akkor minden rendben 4 óra alatt megoldottad a helyzetet.
Nem is értem, miért itt kerdezted meg.
A régi házát eladta azért, hogy az unokája bármikor nála lehessen, ott alhasson. Ez elég nagy áldozat volt, de ha meghozta, akkor már legyen értelme.
Nem a kutya, vagy az unoka fontossági sorrendjéről van szó!
Legalábbis én így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!