Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A kisunokám allergiás a...

A kisunokám allergiás a kutyámra, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja költöztem közelebb a lányomékhoz, eddig nagyon messze laktunk egymástól. Eddig is ha hozzám jöttek a lányomék, a kisunokámon ki jött az allergia, de be tudtuk annak, hogy valamit nem bír. Eszünkbe se jutott a kutyám, meg legtöbbször én mentem hozzájuk.

Most így, hogy a kutyusom csak bent van, és többször nálam volt a kisunokám már biztos allergia teszt alapján is, hogy rá allergiás. Egy óra alatt szegénykémnek fel dagad az egész feje, szeme, viszket a keze. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. Ajándékozzam el a kiskutyám? Még csak 5 éves az unokám, nem tömhetjük folyamatosan gyógyszerekkel ha ide jön. Direkt azért költöztem ide, hogy több időt töltsek velük, hogy végre nálam is lehessen, vendégül tudjam őket látni, ne csak mindig a lányom.

2023. nov. 25. 10:21
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
14%

12.00

Miről beszélsz? Miért kéne kirakni? Amúgy a 23-as meg 24-est sem értem, hogy miről írnak. Megint többet képzelnek bele abba mint amit írtam holott egy szóval sem írtam olyat, hogy emiatt megkéne válni a kutyától vagy az unokától. Nekem is volt háziállatom úgyhogy tudom milyen az a szeretet amiről ti beszéltek de bármennyire is hihetetlen a rokonaim elsőbbséget élveznek.

Tisztelt Kérdező!

A helyzet az, hogy itt nincs jó megoldás csak kevésbé rossz. Ne mondj le se az unokáról se a kutyádról! A helyzet az, hogy nem viszed el az unokádat a lakásodba. A ruhát amit viselsz magadon azt is alaposan meg kell mosnod, fésülni stb, hogy minél kisebb esély legyen a találkozásnál arra, hogy a gyereknek kijöjjön az allergiája. Esetleg amit írtak, hogy később majd az allergia gyógyszerek amiket szednie kell. Pech, de ennél jobbat nem tudsz a jelenlegi helyzetből kihozni.

2023. nov. 25. 12:23
 32/57 anonim ***** válasza:
63%
Szedhetne, de minek terhelni feleslegesen a szervezetét ?
2023. nov. 25. 12:24
 33/57 anonim ***** válasza:
8%

Az felesleges, hogy a nagymamánal töltsenek időt kellemesen?

2023. nov. 25. 12:27
 34/57 anonim ***** válasza:
88%

34!

Igen. Nagymamaval lehet máshol is időt tölteni kellemesen.

2023. nov. 25. 12:30
 35/57 anonim ***** válasza:
6%

Én is ezt mondtam, de a nagymama elmondása szerint, pont azért költözött költözött közelebb a lányáékhoz, hogy tudjanak hozzá ők is menni, ne mindig neki kelljen meg ne kültéren találkozzanak. Ez viszont csak úgy oldható meg, hogy az unoka bevesz allergia gyógyszert vagy szenved. Ez a 2 lehetőség van, ha nála szeretnének lenni.

2023. nov. 25. 12:33
 36/57 anonim ***** válasza:
39%

A kutyát előhoztad, felelősséget vállaltál érte. Van ritkán olyan hogy megkell válni tőle, de ez nem az az eset.

Vigyázol rá náluk, néha néha elviszed magadhoz és beveszi a gyógyszert...nem lesz tőle semmi baja.

2023. nov. 25. 13:24
 37/57 anonim ***** válasza:
24%
Gondolkodás nélkül elanándékoznám a kutyust.
2023. nov. 25. 13:28
 38/57 anonim ***** válasza:
17%
Majdnem mindenki ugyanazt írja, de azért jól elvitatkozunk egymással. Figyelmesen el kellene olvasni a válaszokat, akkor elkerülhető lenne, hogy leszóljunk valakit, majd ugyanazt javasoljuk.
2023. nov. 25. 13:36
 39/57 anonim ***** válasza:
7%
23-as voltam elnézést kérek a 20-as válaszolótól, az előtte levőnek szántam a választ.
2023. nov. 25. 13:49
 40/57 A kérdező kommentje:

De én nem csak néha néha szeretném elhozni az unokám. Akkor így semmi értelme nem volt a költözésnek. És a kis szervezetét nem fogom hagyni gyógyszerekkel tömni. Sajnos ha nincs más megoldás a kutyámat be fogadja egy kedves barátnőm. A lányom és az unokám miatt költöztem és adtam el a házamat, hogy velük legyek. Nem akarom az unokám egészségét kockára tenni, hogy valami nagyobb baja is legyen.

Nagyon sajnálom, de az unokám sokkal fontosabb nekem.

2023. nov. 25. 13:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!