A kisunokám allergiás a kutyámra, mit tegyek?
Pár hónapja költöztem közelebb a lányomékhoz, eddig nagyon messze laktunk egymástól. Eddig is ha hozzám jöttek a lányomék, a kisunokámon ki jött az allergia, de be tudtuk annak, hogy valamit nem bír. Eszünkbe se jutott a kutyám, meg legtöbbször én mentem hozzájuk.
Most így, hogy a kutyusom csak bent van, és többször nálam volt a kisunokám már biztos allergia teszt alapján is, hogy rá allergiás. Egy óra alatt szegénykémnek fel dagad az egész feje, szeme, viszket a keze. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit csináljak. Ajándékozzam el a kiskutyám? Még csak 5 éves az unokám, nem tömhetjük folyamatosan gyógyszerekkel ha ide jön. Direkt azért költöztem ide, hogy több időt töltsek velük, hogy végre nálam is lehessen, vendégül tudjam őket látni, ne csak mindig a lányom.
Persze add másnak a kutyát...felelőséget valalltál a kutyáért. Nem passzolgatunk csak úgy kutyákat.
Az egyes amit írt...más nincsen.
Mi már megint ez az anyósos, kutyás, ki kit, hova visz téma 24 órán belül? :D
El kell döntened, kit szeretsz jobban a kutyát vagy a gyereket?
Mondjuk nem is értem, hogy az anyja miért viszi hozzád.
Milyen nagylelkű vagy, hogy nem akarod az unokád gyógyszerrel tömni, amikor hozzád megy es dagad a feje. :(
Amúgy mikyen nagymama vagy te, hogy ez egyáltalán felmerül...
"El kell döntened, kit szeretsz jobban a kutyát vagy a gyereket?"
Valóban. A kutyát, aki x ideje a mindennapjai része, vagy az unoka, akivel mondjuk jó esetben heti egyszer talalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!