Kevesebb pénzzel is lehet boldog családként élni? Nekem
miért nem megy?
Figyelt kérdés
Más nem tudom hogy csinálja. Írják sokan, hogy a pénz nem lényeg csak szeretet legyen stb. dolgok. Én nem tudom így látni. A havi bevételünk havi 500 ezer körül van kb, 2 felnőtt, 1 gyerek. Ez kb egy átlag szintre elég maximum, többre nem. Annyi mindent akarnék a házunkon is újítgatni, pedig szép, csak van ami nem az én ízlésem. Én sokszor érzem, hogy majd nem tudok megadni mindent a gyereknek sem. Szeretnék olyan gazdagságban élni mint látom sokakat. És most nem a milliárdos szintre gondolok, hanem csak egy jólét szintjére. Titeket nem nyomaszt? Az az egy vigasztal, hogy még lehet jobb, még csak 25 éves vagyok, még van úgy érzem bennem potenciál egy jobb munkára illetve a férjem is most akar vezetői szintre lépni a szakmájában, talán jobb lesz.
Igen, na ez az, de a szigeteléshez is pénz kellene :D
Amúgy nem 50, hanem max 40. 110 négyzetméter. Baba van, nem lehet hideg.
Tesóméknak, apósomnak is szigetelt, hasonló méretű házuk van és egy fillérrel sem fizetnek kevesebb gázt télen,mint mi. De nem értek hozzá különben.
2019. márc. 26. 13:24
32/66 anonim válasza:
Ja 6 havi fűtés pénzből megvan a szigetelés és negyede lenne a fűtés.
2019. márc. 26. 13:25
33/66 anonim válasza:
"Egy lakás ma bőven értékesebb, mint egy ház, nagy átlagban. Mert pörög a lakaskiadás, airbnb, és mar nem akkora divat a kertvarosba, külvárosba költözés."
Ne mondj olyat, amit nem tudsz.
ha látnád, mennyire túlnépesedett az agglomeráció, nem jelentenél ki ilyet... És mekkorát drágultak az ingatlanok. Albérletnek házat is ugyanúgy ki lehet adni.
Minden emelkedik, ne gondold, hogy a ház bármivel is értéktelenebb a lakásnál. Sőt.
2019. márc. 26. 13:27
34/66 anonim válasza:
Huha, lehet tényleg érdemes lenne átgondolnod az életed, a céljaid, hisz le tudod cserélni a ruhatárad, tudtok nyarakásra félretenni, van házatok, ki tudjátok fizetni a nagy rezsijét..kocsi polírozás már végképp extra...más örül, ha meg tud venni egy 15/20 éveset használtan. Mindenetek megvan, te mégsem érzed ezt...itt jön, amit előttem írtak sokan, a boldogságot nem a pénz, az anyagiak adják...meg kell tanulnod másképp megtalálni az elégedettséget, a boldogságot. Tudom közhely de a legnagyobb igazság, hogy a legfontosabb, hogy csak egészség és szeretet legyen.
2019. márc. 26. 13:27
35/66 anonim válasza:
mi kb 70-80milláért tudnánk eladni Bp egyik zöldebb kerületében két szintes 200nm-es házat, míg egy újépításű 90nm lakás 75 milla a környéken...szóval
2019. márc. 26. 13:29
36/66 anonim válasza:
Kocsi polírozás 200 ezerért? Látom, mi itt a baj...
2019. márc. 26. 13:46
37/66 A kérdező kommentje:
Igen, mert szabad ég alatt állt évekig és lepattogzott róla a festék. Egy autóra költeni is kell, nem akarunk újat még jó darabig, nyilván azt kell karban tartani, ami van..
2019. márc. 26. 13:57
38/66 anonim válasza:
Gondolom akkor nem olcsó kocsi, akkor nem futotta egy ponyvára? Az mondjuk 10e. És akkor a polírozásból futná szigetelésre...
2019. márc. 26. 14:04
39/66 A kérdező kommentje:
Le volt ponyvázva, konkrétan az égett rá a tetejére.. Ha nem lett volna, lehet nem így nézett volna ki :D
De lényegtelen, a kérdés lényegi szempontjából nem releváns hogy 7 év alatt egyszer a tankoláson kívül ráköltöttünk a kocsira végre valamennyit.
2019. márc. 26. 14:06
40/66 anonim válasza:
"Nem lehet boldogságot venni. A szegény néha gazdagabb. Amiről azt hitted, hogy szép lesz, csak egy múló pillanat."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!