Kevesebb vagyok mint ember a párom exétől, mert nekem nincs gyerekem?
Akár... tudod, sok a rosszindulatú, bunkó, idióta ember. NNekik aztán bármit teszel, úgysem lesz jó.
A párodat szereted, VELE foglalkozz, a többieket meg szard le, nem élhetsz mindig úgy, hogy a másiknak akarj megfelelni.
Elvalt gyerekes pasival kezdeni ezzel jar sajnos
Mimdig masodik helyen leszel
Azon a helyen lesz, ahova ő saját magát teszi a saját gondolataiban.
Az én férjem is elvált volt amikor megismerkedtünk.
nagyon fiatalon, 20 évesen nősült, mert jött a gyerek.
4 évig voltak együtt úgy, hogy közben ő még katona is volt.
Nem működött, elváltak.
Megismerkedtünk, 2 év múlva összeházasodtunk, ő 28 én 21 voltam.
SOHA egyetlen pillanatig nem éreztem, hogy én kevesebb lennék, sőt!
Az előző a múlt, de én a jelen vagyok! ... idestova 35 éve
Óva intenélek attól, hogy csak emiatt most sürgősséggel teherbe ess!
Az jó, hogy két éve boldogok vagytok együtt. Nem tudom, hol tart a kapcsolatotok, hogy egyébként terveznétek-e közös gyereket, és ha igen, mostanában-e vagy még később.
Az könnyen lehet, hogy komolyabban fognak venni, ha lesz közös gyerek, de kérdem én, számít ez?
Akinek egy csöpp józan esze van, az sejtheti, hogy ha a volt feleség az új nőről rosszat mond, akkor az legtöbbször szimpla rosszindulat, irigység. Eleve irigy rád amiatt, hogy te boldoggá tudod tenni azt az embert, akit ő nem tudott.
Nem tudom, miből vetted észre, hogy "mindenki bevette", amiket a volt párod rólad terjesztett. Ha nekem ilyet mondana valaki, akkor emelt hangon utasítanám rendre, hogy
1. elég buta, ha nem látja a rosszindulatot emögött;
2. törődjön a saját családjával és gyerekével, ne a máséval.
Hazánkban a házasságok kb. fele válással végződik, sajnos. Akik elválnak, általában még nem öregek, hátralevő életüket nem magányosan akarják leélni. Tehát nagyon gyakori, hogy valaki élete párját egy elvált emberben találja meg. Nem különleges eset a tiétek, és nem kell szégyenkezned senki előtt.
mondjuk a tisztelt apuka kiállhatna melletted és lehordhatná a családot, hogy az alaptalan vádak terjesztését fejezzék be, te igenis szereted a gyerekeket.
ezután meg szArni rájuk, nem kell velük törődni. tudod a nagy emberek ötletelnek, az átlag emberek a saját dolgaikról beszélnek, a kisemberek meg másokéról.
A párod kiáll melletted?
Elmagyarázta a családnak és aki számít azoknak, hogy igenis jól bánsz a gyerekkel és az ex csak rossznak akar beállítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!