Srácok! Ti elhagynátok egy lányt csak azért, mert nem lehet gyereke? 18/L
Az én válaszom kicsit furcsa lesz.
Nagyon szeretem a gyermekeket, nekem ők a legfontosabbak.
Egy család számomra akkor család, ha apából, anyából és az ő gyermekeikből áll.
Ha a páromnak nem lehetne gyereke, akkor örökbe fogadnánk, semmiképpen nem hagynám el miatta.
Ha én nem tudnék teherbe esni valami betegség miatt, akkor én hagynám el őt. Nagyon szeretem, de ha a teljes boldogságot nélkülem kaphatja meg, akkor legyen.
Nyugodtan pontozzatok le, csak elmondtam a véleményem. A kérdésben nem az van, hogy hogyan helyes, hanem hogy ki hogyan áll a dolgokhoz.
21/L
Most itt mindenki azt írja, hogy ugyan, dehogy, de valahogy az esetek mást mutatnak... Ugyanaz a szitu, mint a beteg gyermeknél. "Neeeeem, én soha nem adnám intézetbe, semmilyen körülmények között", mégis amikor ott van az ember, sokan döntenek az elhagyásról.
És ezzel most nem a kérdezőt akartam elszomorítani, sőt szerintem 18 évesen még rengeteg lehetősége van még, de törődj bele, keress másik orvost, lehetőségeket, hidd el, nincs lehetetlen!=)
Egy a fontos, ne titkold el, már a kapcsolat elején tisztázni kell. Sok férfi van, aki nem akar gyereket, valószínűleg ez lesz neked is a megoldás az egyik problémára.
A másira pedig az örökbefogadás. Kisbabákat is örökbe adnak, lesz lehetőséged babázni, ne félj! Neki pedig lesz szerető anyukája.
köszönöm a sok biztatást!nagyon jól esik!
a nővérem pont abban a korban van.hogy ők már elég komolyan gondolkoznak a babadolgon,és egy kicsit rossza hallani...ha mást nem,hát az ő gyerekei lesznek az enyémek is.amúgy is szeretném őket,talán így még jobban.
15L vagyok autoimmun írtam privit:)
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!