Srácok! Ti elhagynátok egy lányt csak azért, mert nem lehet gyereke? 18/L
Szia! Bár én nem vagyok srác, de ha csak nem valami súlyos szervi baj az oka, még ne vedd ezt a dolgot készpénznek! Nem is egy barátnőm szült, akinek papírja is van róla, hogy meddő!
Megkérdezhetem, hogy mi miatt mondták ezt neked?
én nő vagyok. ha a férjemnek nem lehetne, nem hagynám el.
nagyon nehéz lehet most neked. Mi a probléma ami miatt nem lehet? mit mondtak neked?
mi most szeretnénk babát, de ha kiderülne, hogy valami miatt nem lehet, akkor örökbe fogadunk. ez biztos
Én ebben a szituációban vagyok. A páromnak nem lehet gyereke, de szeretem őt, nem hagynám el semmiért. Maga a tudat rossz, hogy esély sincs közös gyerekre, de leküzdhető, túl lehet lépni rajta.
32/F
én is a női oldalt képviselem. De pasiként sosem hagynék el egy nőt azért, mert nem lehet gyereke... Ilyenkor még mindig felmerül az örökbefogadás lehetősége, esetleg béranyaság.
Nem tudom, én nem tenném meg, bár én alapból úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék gyereket szülni, inkább örökbe fogadnék egy nehéz sorsú árvát.
Szia! Én is autoimmun vagyok (SLE)
Ha szeretnél róla beszélni szólj!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!