Így helyes a nőnek egy sima kapcsolatban?
Felmerült bennem egy kérdés, és szeretném ha segítenétek, illetve, hogy ti miként csinálnátok!
pl. én járok egy sráccal és össze is költözünk (az ő lakásába) mert nekem nincs. (de később szeretnék egyet).
De még nem tudom merre tart a kapcsolat, akár több évig is együtt élünk. Ki tudja.
Szerintetek helyes az, ha én a rezsibe és a saját költségeimbe fizetek bele, és a pénzem másik részét gyűjtöm saját jövőm biztosítása érdekében?
Ti hogy csináljátok?
9:21-es vagyok
Nem azt mondtam, hogy könnyű egy házasságot fenntartani, hanem, hogy dolgozni kell érte. A kezdetektől. Onnantól, hogy megpillantod. megszólít stb. egészen addig, amíg fogod a kezét az utolós óráiban.
Fontos fentartani a tiszeteletet a házasságban. Pont ezt nem értem a kérdezőnél, ha elvesz feleségül, akkor bedobom a közösbe, onnantól minden rendben. Ez nem így működik.
A vallásosság nem jelent egyet a beletörődéssel. Nekünk is voltak mélypontjaink, ahogy minden házasságnak/párkapcsolatnak, de az első gondolatunk nem az volt, hogy hova fogok költözni a gyerekeimmel, hanem, hogy esküt tettem, és annak próbálok a legjobb tudásomnak megfelelően eleget tenni a nehéz időszakokban is.
A keresztény vallások is elismerik a különélés fogalmát bizonyos helyzetekben (pl. házastársi erőszak stb.)
Na jó, már megint nagyon elkalandoztam, van aki érti, van aki úgyse, hiába mondom...
09:21-es.
Én felpontoztalak.Nagyon kevés ma a hagyományos értékek mentén élő ember,tisztellek,hogy te ilyen vagy.És nagyon szomorú dolog,hogy a szerelmet is megrontják az anyagiak.Aki így kezd bele egy kapcsolatba,annak már régen rossz.
amúgy meg mire való a külön bankszámla?Gondolom van a kérdezőnek.Nem kell elkölteni róla az összes pénzt,van olyan bank amelyik szép kamatot ad a számlán lévő pénzre lekötés nélkül is és még csak kezelési költséget sem von le.És meg is van oldva a spórolás problémája,anélkül,hogy a párodnak tudnia kéne róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!