Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így helyes a nőnek egy sima...

Így helyes a nőnek egy sima kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Felmerült bennem egy kérdés, és szeretném ha segítenétek, illetve, hogy ti miként csinálnátok!

pl. én járok egy sráccal és össze is költözünk (az ő lakásába) mert nekem nincs. (de később szeretnék egyet).

De még nem tudom merre tart a kapcsolat, akár több évig is együtt élünk. Ki tudja.

Szerintetek helyes az, ha én a rezsibe és a saját költségeimbe fizetek bele, és a pénzem másik részét gyűjtöm saját jövőm biztosítása érdekében?

Ti hogy csináljátok?

2010. jún. 17. 13:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

9:21-es vagyok

Nem azt mondtam, hogy könnyű egy házasságot fenntartani, hanem, hogy dolgozni kell érte. A kezdetektől. Onnantól, hogy megpillantod. megszólít stb. egészen addig, amíg fogod a kezét az utolós óráiban.

Fontos fentartani a tiszeteletet a házasságban. Pont ezt nem értem a kérdezőnél, ha elvesz feleségül, akkor bedobom a közösbe, onnantól minden rendben. Ez nem így működik.

A vallásosság nem jelent egyet a beletörődéssel. Nekünk is voltak mélypontjaink, ahogy minden házasságnak/párkapcsolatnak, de az első gondolatunk nem az volt, hogy hova fogok költözni a gyerekeimmel, hanem, hogy esküt tettem, és annak próbálok a legjobb tudásomnak megfelelően eleget tenni a nehéz időszakokban is.

A keresztény vallások is elismerik a különélés fogalmát bizonyos helyzetekben (pl. házastársi erőszak stb.)

Na jó, már megint nagyon elkalandoztam, van aki érti, van aki úgyse, hiába mondom...

2010. aug. 13. 10:01
 62/64 anonim ***** válasza:

09:21-es.

Én felpontoztalak.Nagyon kevés ma a hagyományos értékek mentén élő ember,tisztellek,hogy te ilyen vagy.És nagyon szomorú dolog,hogy a szerelmet is megrontják az anyagiak.Aki így kezd bele egy kapcsolatba,annak már régen rossz.

amúgy meg mire való a külön bankszámla?Gondolom van a kérdezőnek.Nem kell elkölteni róla az összes pénzt,van olyan bank amelyik szép kamatot ad a számlán lévő pénzre lekötés nélkül is és még csak kezelési költséget sem von le.És meg is van oldva a spórolás problémája,anélkül,hogy a párodnak tudnia kéne róla.

2010. aug. 13. 10:09
 63/64 anonim válasza:
Na, halljátok, mennyi közhelyet soroltatok fel. Tisztelet, meg meg kell dolgozni egy kapcsolatért... most komolyan, másképp, hogy működne? A vallás meg semmi alól nem ment fel, ezt neked kéne tudni a legjobban. Én és a családom is vallásosak vagyunk, apám mégis félrelépett és anyám csak amiatt nem vált el, mert nem lett volna hova mennie a gyerekeivel. Másrészt, nézzük más oldalról...én a barátommal lakom az én lakásomban. A fizetésünk külön számlára kapjuk, Ő kocsira gyűjt egyébként, de ugyanúgy lakásra gyűjthet. Az ő dolga, nem? Vagy tiltsam meg neki? Mért húzzam én le anyagilag? Még gyerekünk sincs. Ő keresi a pénzét, azt csinál vele amit akar!
2010. aug. 13. 17:39
 64/64 anonim ***** válasza:
Azzal nincs is semmi baj,csak kicsit fura kapcsolat lehet,aminek úgy indulnak neki,hogy "majd 4 év múlva szakítunk" ennyire ne tervezzük már meg az életünket.
2010. aug. 13. 22:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!