Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így helyes a nőnek egy sima...

Így helyes a nőnek egy sima kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Felmerült bennem egy kérdés, és szeretném ha segítenétek, illetve, hogy ti miként csinálnátok!

pl. én járok egy sráccal és össze is költözünk (az ő lakásába) mert nekem nincs. (de később szeretnék egyet).

De még nem tudom merre tart a kapcsolat, akár több évig is együtt élünk. Ki tudja.

Szerintetek helyes az, ha én a rezsibe és a saját költségeimbe fizetek bele, és a pénzem másik részét gyűjtöm saját jövőm biztosítása érdekében?

Ti hogy csináljátok?

2010. jún. 17. 13:08
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:

ja? Vagy ez kihasználás? Ezt nem is tudtam!

A saját dolgaimat megveszem és belesegítek a háztartási munkába és én használom ki?

Mondtam, ha ő úgy dönt és én is hogy összeházasodunk akkor ez is és mindent közösbe dobunk. De ameddig csak eggyütt élünk, addig még gyűjtök.

2010. jún. 17. 13:39
 22/64 anonim ***** válasza:
71%
Ahogy írta egyik hozzászóló: fizeted a rád eső költségeket, a fennmaradó pénzed félreteszed (=azt teszel vele, amit akarsz). Okos vagy, hogy gondolsz egy esetleges szakításra és előrelátó vagy! Én is így tennék a helyedben! Ésszel éljünk, ne az érzelmek irányítsanak. Kívánom, hogy ne szakítsatok, de sajnos sok kapcsolat szakítással végződik.... :-(, ekkor pedig milyen jó az előrelátás pár évről korábbról...
2010. jún. 17. 13:39
 23/64 anonim ***** válasza:
58%

ma 13:39

ne haragudj, de ha ezt benyögöd a pasidnak, hogy a saját lakásodra spórolsz pénzt amíg ő hazaadja a teljes fizuját kétlem, hogy 1,5 vagy akár 10 év múlva is lesz olyan hülye, hogy elvegyen.

2010. jún. 17. 13:40
 24/64 A kérdező kommentje:

13:39 így van, így gondolom! Ha egymáshoz illünk és összeházasodunk, akkor közös lesz minden.

Csak ésszel!

2010. jún. 17. 13:41
 25/64 anonim ***** válasza:
80%
Márpedig tegyen csak félre a kérdező!
2010. jún. 17. 13:41
 26/64 anonim ***** válasza:
100%

Továbbra is a 13:39-es vagyok! TEGYEN FÉLRE ÉS SZERINTEM BÁRKI AKI ILYEN HELYZETBEN VAN!!!

Tegyük fel: szakítanak, kiteszi az utcára a pasi a kérdezőt??? Holott - ahogy sokan képzelik -, ne spóroljon magának, mert hogy az miféle kapcsolat....bla,bla,bla,bla...., ha meg szakítanak, sokra ment ezzel az elmélettel!!! Mehet az utcára!!!! Semmije nincs, mert örüljön, hogy amíg működött a kapcsolatuk, nem spórolt, nem tett félre, mert az idealizált kapcsolatban minden pénzét leadta!!!!!!

2010. jún. 17. 13:46
 27/64 A kérdező kommentje:

"ne haragudj, de ha ezt benyögöd a pasidnak, hogy a saját lakásodra spórolsz pénzt amíg ő hazaadja a teljes fizuját kétlem, hogy 1,5 vagy akár 10 év múlva is lesz olyan hülye, hogy elvegyen."

Ő szokott bevásárolni én nem szoktam a pénzét elvenni!

Ő is tehet félre (pl. bútorra vagy akármire, ezt nem tudhatom).

De én mindenképpen akarok félretenni, mert neki már meg van alapozva a jövője ( a ház nem az enyém én csak betettem a valagamat) de nem szeretném, ha esetlegesen mégsem jönne össze akkor legalább ne az utcára tegyen ki.

Vagy gondoljátok, engem ki fog fizetni?

2010. jún. 17. 13:46
 28/64 anonim ***** válasza:
85%

Akkor kérdezem én:

Ki az, aki ezt a spóroljunk a későbbi külön életre dolgot valóban megtette és a gyakorlatban is működött neki?

2010. jún. 17. 13:47
 29/64 anonim ***** válasza:
51%

Ahha, félreteszel, mert neki van lakása - amibe te beleteszed a popódat, és ő mellesleg még közös életet él, tehát nem rakosgat félre... de ha elvenne feleségül zokszó nélkül elfogadnád a fél házát, és vagyonát igaz?

Te tudod, de akkor legalább ezt beszéld meg vele, mert abban igazad van, hogy ha van plussz pénzed, arra költöd amire akarod , de akkor hadd döntse el ő akar-e egy ilyen nővel együtt lenni, esetleg feleségül kérni, aki már most arra apellál, hogyan osztozkodnak majd ha külön mennek....

2010. jún. 17. 13:48
 30/64 anonim ***** válasza:
80%
Én megértem a kérdezőt mert tényleg semmi sem tart örökké,főleg nem a szerelem.És az is tény,ha szakításra kerül a sor akkor az emberek nagy része soha nem látott oldaláról mutatkozik be. Ilyenkor van az,hogy az én házamban laktál,nem jár semmi neked stb,stb.Én is realista vagyok és igyekszem előre gondolkodni azon,hogy mi van ha....? nem pedig a szerelemtől se látni se hallani! Én azt javasolnám,hogy természetesen a rezsit felezzétek és hónap elején csináljatok egy nagy bevásárlást amit közösen fizettek. Vegyetek meg mindent amire szükség lehet. A többi napon pedig biztosan nem okoz problémát ha hol ő vesz kenyeret, hol te.Így biztosan marad pénzed amit fent hagyhatsz a számládon és gyűjtögethetsz.Gondolom ruházkodni ezentúl is mindenki a saját pénzéből fog és nem lesz számon tartva forintra pontosan,hogy mennyit kerestél és abból mennyi marad.Én így tennék a helyedben.
2010. jún. 17. 13:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!