Így helyes a nőnek egy sima kapcsolatban?
Felmerült bennem egy kérdés, és szeretném ha segítenétek, illetve, hogy ti miként csinálnátok!
pl. én járok egy sráccal és össze is költözünk (az ő lakásába) mert nekem nincs. (de később szeretnék egyet).
De még nem tudom merre tart a kapcsolat, akár több évig is együtt élünk. Ki tudja.
Szerintetek helyes az, ha én a rezsibe és a saját költségeimbe fizetek bele, és a pénzem másik részét gyűjtöm saját jövőm biztosítása érdekében?
Ti hogy csináljátok?
ja? Vagy ez kihasználás? Ezt nem is tudtam!
A saját dolgaimat megveszem és belesegítek a háztartási munkába és én használom ki?
Mondtam, ha ő úgy dönt és én is hogy összeházasodunk akkor ez is és mindent közösbe dobunk. De ameddig csak eggyütt élünk, addig még gyűjtök.
ma 13:39
ne haragudj, de ha ezt benyögöd a pasidnak, hogy a saját lakásodra spórolsz pénzt amíg ő hazaadja a teljes fizuját kétlem, hogy 1,5 vagy akár 10 év múlva is lesz olyan hülye, hogy elvegyen.
13:39 így van, így gondolom! Ha egymáshoz illünk és összeházasodunk, akkor közös lesz minden.
Csak ésszel!
Továbbra is a 13:39-es vagyok! TEGYEN FÉLRE ÉS SZERINTEM BÁRKI AKI ILYEN HELYZETBEN VAN!!!
Tegyük fel: szakítanak, kiteszi az utcára a pasi a kérdezőt??? Holott - ahogy sokan képzelik -, ne spóroljon magának, mert hogy az miféle kapcsolat....bla,bla,bla,bla...., ha meg szakítanak, sokra ment ezzel az elmélettel!!! Mehet az utcára!!!! Semmije nincs, mert örüljön, hogy amíg működött a kapcsolatuk, nem spórolt, nem tett félre, mert az idealizált kapcsolatban minden pénzét leadta!!!!!!
"ne haragudj, de ha ezt benyögöd a pasidnak, hogy a saját lakásodra spórolsz pénzt amíg ő hazaadja a teljes fizuját kétlem, hogy 1,5 vagy akár 10 év múlva is lesz olyan hülye, hogy elvegyen."
Ő szokott bevásárolni én nem szoktam a pénzét elvenni!
Ő is tehet félre (pl. bútorra vagy akármire, ezt nem tudhatom).
De én mindenképpen akarok félretenni, mert neki már meg van alapozva a jövője ( a ház nem az enyém én csak betettem a valagamat) de nem szeretném, ha esetlegesen mégsem jönne össze akkor legalább ne az utcára tegyen ki.
Vagy gondoljátok, engem ki fog fizetni?
Akkor kérdezem én:
Ki az, aki ezt a spóroljunk a későbbi külön életre dolgot valóban megtette és a gyakorlatban is működött neki?
Ahha, félreteszel, mert neki van lakása - amibe te beleteszed a popódat, és ő mellesleg még közös életet él, tehát nem rakosgat félre... de ha elvenne feleségül zokszó nélkül elfogadnád a fél házát, és vagyonát igaz?
Te tudod, de akkor legalább ezt beszéld meg vele, mert abban igazad van, hogy ha van plussz pénzed, arra költöd amire akarod , de akkor hadd döntse el ő akar-e egy ilyen nővel együtt lenni, esetleg feleségül kérni, aki már most arra apellál, hogyan osztozkodnak majd ha külön mennek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!