Így helyes a nőnek egy sima kapcsolatban?
Felmerült bennem egy kérdés, és szeretném ha segítenétek, illetve, hogy ti miként csinálnátok!
pl. én járok egy sráccal és össze is költözünk (az ő lakásába) mert nekem nincs. (de később szeretnék egyet).
De még nem tudom merre tart a kapcsolat, akár több évig is együtt élünk. Ki tudja.
Szerintetek helyes az, ha én a rezsibe és a saját költségeimbe fizetek bele, és a pénzem másik részét gyűjtöm saját jövőm biztosítása érdekében?
Ti hogy csináljátok?
Szia!
Ha együtt laksz vkivel, akkor jogos, hogy a költségek rád eső részét fizeted. Az, hogy a pénzed többi felével mit csinálsz, az a te dolgod.
Üdv!
13:17
nekem nincs lakásom, és nem szeretném azt, hogy pl. 4 év után vége azt ott vagyok semmivel. Kidobnék 4 évet.
Így totál felesleges időt fecsérelni a kapcsolatra, ha folyamatosn arra spórolgatsz, hogy majd szakítotok és legyen saját lakásod.
Ha tényleg hosszú távú a kapcsolat, akkor szerintem az az alap, hogy összeköltözéskör közös kasszára is kerültök. Legalábbis mi így csináltuk, amikor összeköltöztünk a párommal (az ő házába).
13:17
ha elváltok gondolom a lakás is közös, ugye?
13:25
és ha esetleg 10 év után szakítotok, akkor ő kifizet téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!