Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így helyes a nőnek egy sima...

Így helyes a nőnek egy sima kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Felmerült bennem egy kérdés, és szeretném ha segítenétek, illetve, hogy ti miként csinálnátok!

pl. én járok egy sráccal és össze is költözünk (az ő lakásába) mert nekem nincs. (de később szeretnék egyet).

De még nem tudom merre tart a kapcsolat, akár több évig is együtt élünk. Ki tudja.

Szerintetek helyes az, ha én a rezsibe és a saját költségeimbe fizetek bele, és a pénzem másik részét gyűjtöm saját jövőm biztosítása érdekében?

Ti hogy csináljátok?

2010. jún. 17. 13:08
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg pont jó így, hogy nem vagy naiv.Ki tudja hogy lesz?!Szakításkor az emberek gonoszan tudnak viselkedni.Tapasztalat, fiatalon, gyerekkel váltam el. Szóval vagy raksz félre magadnak, vagy valamilyen módon, ügyvéd előtt "közössé" teszitek, amitek van.29/N
2010. jún. 17. 13:27
 12/64 A kérdező kommentje:

"gy totál felesleges időt fecsérelni a kapcsolatra, ha folyamatosn arra spórolgatsz, hogy majd szakítotok és legyen saját lakásod."

Én ne akarok szkítani, de így nem lehet semmire sem alapozni, mert semmi sem 100%!

Ha meg összeházasodunk, akkor úgyis összedobnánk mindent!

2010. jún. 17. 13:29
 13/64 anonim ***** válasza:
48%

ma 13:26

Akkor vinném amit én vettem. De ha így kezdesz neki egy kapcsolatnak, hogy enyém, tiéd, 4 év múlva ezt viszem a lakásomba, akkor ez így nagyon nagyon gázos!

Bennem ilyen, amikor összeköltöztünk fel sem merült! Ha szakítanánk akkor is ott vagyunk mint két felnőtt ember, aki képes megbeszélni ezeket a dolgokat. Sőt fordított helyzetben én megsértődnék ha a párom gyűjtögetne a saját kis számlájára, hogy majd ha lelép akkor legyen pénze. Miért? Mert így érezném ,hogy én csak egy nyamvadt ugródeszka vagyok neki és nem az igazi...repülne ezerrel...

2010. jún. 17. 13:30
 14/64 anonim ***** válasza:
79%
Itt felmerülhet más probléma is. Ha akár véletlenül babátok lenne, azon hogyan osztoznátok?
2010. jún. 17. 13:30
 15/64 A kérdező kommentje:

nem értitek?

A páromnak van lakása, ő nem gyűjt semmire!

De én szeretnék gyűjteni, mert EZ ÍGY BIZONYTALAN ÉS NEM AKAROK POFÁRA ESNI!

Ha pl. 5 év múlva házasodnánk, akkor az összegyűjtött pénz is menne a közösbe, az más.

De ha pl. 5 év múlva kirak vagy szakítunk, akkor semmi megtakarított pénzzel, semmivel menjek ki az utcára?

Értitek? Én nem vagyok naiv nő egy cseppet sem! Mindig gondolok az eshetőségekre is!

2010. jún. 17. 13:32
 16/64 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:32

Értem, de nem is.

Ő a teljes fizujával legyen benne a háztartásban, te meg csak a rád eső résszel. Ez így a gyakorlatban nem fog működni, hacsak minden hónap végén nem álltok neki elszámolni enyém-tiéd alapon.

2010. jún. 17. 13:35
 17/64 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, nekem úgy tűnik, hogy nem tartod a párod annyira intelligens-becsületes embernek, hogy ha esetleg külön mentek, akkor felnőtt emberek módjára osztozzatok. Emlegeted, hogy ha szakítotok, akkor semmi nélkül maradsz--- hát ez úgy hangzik, mintha azért lennél vele, mert így tudsz spórolni( nincs albérleti díj, s van hol laknod) Borzasztó lehet ilyen bizonytalanságban élni, nem tudsz ellazulni, azon kattogsz, hogy mi lesz ha különmentek, kell egy "B"terv - ez nagyon gáz, én elgondolkodnék biztosan a jó ember oldalán vagyok-e? Így azért elég rendesen kihasználod, és ez nem szép dolog!
2010. jún. 17. 13:36
 18/64 A kérdező kommentje:

nem ugródeszka ez, de nem 100% manapság semmi.

Vagy esetleg úgy gondolod, hogy 7-8 év után 40 évesen engem kifog fizetni majd?

Megfelezi velem a házát?

19/64 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem okosan gondolkodol, kérdező. Több olyan történetet is elmeséltek ezen az oldalon már, hogy néhány évi együttélés után a párjuk nincstelenül kirakta őket.
 20/64 anonim ***** válasza:
56%
Az előttem íróval maximálisan egyetértek. Te spórolsz mert nem kell albérletet, saját külön rezsit stb fizetni, hanema nyakára költözöl valakinek és szépen tudsz spórolni..merő gazdasági megfontolás ez és nem szerelem. Kíváncsi vagyok, hogy a pasid ehhez mit szól...
2010. jún. 17. 13:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!