Így helyes a nőnek egy sima kapcsolatban?
Felmerült bennem egy kérdés, és szeretném ha segítenétek, illetve, hogy ti miként csinálnátok!
pl. én járok egy sráccal és össze is költözünk (az ő lakásába) mert nekem nincs. (de később szeretnék egyet).
De még nem tudom merre tart a kapcsolat, akár több évig is együtt élünk. Ki tudja.
Szerintetek helyes az, ha én a rezsibe és a saját költségeimbe fizetek bele, és a pénzem másik részét gyűjtöm saját jövőm biztosítása érdekében?
Ti hogy csináljátok?
"gy totál felesleges időt fecsérelni a kapcsolatra, ha folyamatosn arra spórolgatsz, hogy majd szakítotok és legyen saját lakásod."
Én ne akarok szkítani, de így nem lehet semmire sem alapozni, mert semmi sem 100%!
Ha meg összeházasodunk, akkor úgyis összedobnánk mindent!
ma 13:26
Akkor vinném amit én vettem. De ha így kezdesz neki egy kapcsolatnak, hogy enyém, tiéd, 4 év múlva ezt viszem a lakásomba, akkor ez így nagyon nagyon gázos!
Bennem ilyen, amikor összeköltöztünk fel sem merült! Ha szakítanánk akkor is ott vagyunk mint két felnőtt ember, aki képes megbeszélni ezeket a dolgokat. Sőt fordított helyzetben én megsértődnék ha a párom gyűjtögetne a saját kis számlájára, hogy majd ha lelép akkor legyen pénze. Miért? Mert így érezném ,hogy én csak egy nyamvadt ugródeszka vagyok neki és nem az igazi...repülne ezerrel...
nem értitek?
A páromnak van lakása, ő nem gyűjt semmire!
De én szeretnék gyűjteni, mert EZ ÍGY BIZONYTALAN ÉS NEM AKAROK POFÁRA ESNI!
Ha pl. 5 év múlva házasodnánk, akkor az összegyűjtött pénz is menne a közösbe, az más.
De ha pl. 5 év múlva kirak vagy szakítunk, akkor semmi megtakarított pénzzel, semmivel menjek ki az utcára?
Értitek? Én nem vagyok naiv nő egy cseppet sem! Mindig gondolok az eshetőségekre is!
ma 13:32
Értem, de nem is.
Ő a teljes fizujával legyen benne a háztartásban, te meg csak a rád eső résszel. Ez így a gyakorlatban nem fog működni, hacsak minden hónap végén nem álltok neki elszámolni enyém-tiéd alapon.
nem ugródeszka ez, de nem 100% manapság semmi.
Vagy esetleg úgy gondolod, hogy 7-8 év után 40 évesen engem kifog fizetni majd?
Megfelezi velem a házát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!