Így helyes a nőnek egy sima kapcsolatban?
Felmerült bennem egy kérdés, és szeretném ha segítenétek, illetve, hogy ti miként csinálnátok!
pl. én járok egy sráccal és össze is költözünk (az ő lakásába) mert nekem nincs. (de később szeretnék egyet).
De még nem tudom merre tart a kapcsolat, akár több évig is együtt élünk. Ki tudja.
Szerintetek helyes az, ha én a rezsibe és a saját költségeimbe fizetek bele, és a pénzem másik részét gyűjtöm saját jövőm biztosítása érdekében?
Ti hogy csináljátok?
pont ez volt a lényege a példámnak: a két lány beadta az összes pénzét és nem voltak elég eszes ahhoz, hogy megtakarítsanak.
Hanem a pasi által benyőgött hazugságnak éltek!
A lányok azért fizettek, hogy ingyen cselédkedjenek egy pasinak...:S
Ha a rezsit felezitek, minden mást feleztek, akkor a párodnak is marad félretehető, vagy bármi másra elkölthető pénze, ez így korrekt, nem úgy hogy ő mindet, te meg egy részét, akkor csináljátok azt, ha ez neki nem kellemetlen, és belemegy, hogy össze gyütötök minden számlát és blokkot, és fizukor felezitek és mindenki kiperkálja a ráeső részt,vagy a fizutok százalékos megoszlása alapján osztjátok el hó végén az összes havi költséget, a maradékkal meg mindenki azt csinál amit akar, te félreteszed...oké...ő eljátsza...az is legyen oké, a maradékkal mindenki csináljon azt amit akar. ha jön baba, vagy házasság akkor is működik ez, a gyerekre költött pénzről is elteszitek a blokkokat, és mindent feleztek, kevesebb saját pénz marad...
Működik, nekem keresztszüleim 12 éve házasok és így élnek.
13:17-es vagyok...Nem értelek én egyáltalán...Amúgy még az első oldalon kérdezted h, mivel a lakás az övé, és ha szakitunk akkor oszlik-e a lakás?! NEM, NEM oszlik!!!Mivel nem vagyok a felesége, és az övé a lakás...
Egyszerű az egész..csak az a különbség, h én nem gondolokodok olyanokon, mint te, hogy majd szakitunk meg..stb..stb..
Szóval számomra érthetetlen, hogy hogy vagy összeköltözve valakivel és mégis azon gondolkozol, hogy hogyan tudnál te ebből "hasznot húzni", vagyis magadnak félre tenni pénzt, hogy "HA" majd szakitotok akkor legyen neked letett pénzed, h ne kerülj az utcára....
Szóval akkor, őszintén..nem csak azért vagy jelenleg vele, mert kényelmes számodra ez a helyzet? És legalább nem kell albérletet fizetned?
Nem rossz indulatból kérdezem, de nekem tényleg úgy tűnik ez az egész aggodalmaskodásod.
Tehát akkor az lenne a helyes, ha hazaköltöznék a szülői házba. Más megoldás nincs. Nem maradok nála, hanem hazamegyek és néha hozzájárok. Más megoldás nincs.
És ha később mégis egybekelünk akkor már jobban állok.
"em értelek én egyáltalán...Amúgy még az első oldalon kérdezted h, mivel a lakás az övé, és ha szakitunk akkor oszlik-e a lakás?! NEM, NEM oszlik!!!Mivel nem vagyok a felesége, és az övé a lakás..."
Na ugye mégis jobb a saját lakást összegyűjteni (5-10 év) és csak utána összeköltözni, mert fel lesz hánytorgatva.
szerintem ez a barátod anygi helyzetétöl is függ..
de ha kb ugyanannyit kerestek akkor fizesd ki a rezsi felét ill. néha vásárolj te is be és a többi pénzed költsd amire szeretnéd vagy tedd félre.. az a tiéd!!
amúgy egyetértek veled.. mindig kell egy B terv,,
Szerintem jól teszed. Én is így csinálom. Ebben az életben csak egy dolog a biztos...
Tehát benne van a pakliban, hogy holnap szakítunk a pasimmal. Gondolom Neki is van félretett pénze. Van ami közös, van ami nem. A fogkefénk se közös, és ha szétmegyünk, azt is viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!