Szerintetek kijár az idősebbnek a koránál fogva a tisztelet, vagy csak ha kiérdemli?
Kedves kérdező!
én úgy vok vele,hogy az első benyomás alapján ha látom h idősebb,akkor tisztelem,de utána meg ha megismerem akkor el döntöm h hogy viselkedik velem...
Azért az túlzás, hogyha Te kedves vagy az öregekkel akkor majd ők is azok lesznek.
Én például egy csomószor észrevettem, hogyha belépek valahova egyből morcosan néznek rám a 40-es 50-es nők mintha csak bántottam volna őket, a boltba ha rájuk köszönök csak hébe hóba köszönnek vissza...stb!:S
Én úgy vagyok ezzel, hogyha ők normálisan viszonyulnak hozzám akkor én is úgy fogok viselkedni, de ha csak a külső alapján ítélkeznek meg azért mert van köztünk 20, 30 év akkor csak sajnálni tudom őket, és én se leszek kedves hozzájuk!
Azért szerintem az 50-es nőkben már rendesen ott van a féltékenység, ha valaki fiatalabb esetleg szebb náluk akkor máris támadást indítanak!:)
15:37
NAgyon sajnálom:( De arra nem gondoltál, hogy a mennyed nem kiakarta szakítani a párját a családjából, hanem megakarta védeni a kapcsolatot? Lehte hogy tettél valamit(amit az anyósok szoktak, ha közel vannak: okoskodnak, beleszólnak a dolgokba, a párjukat befolyásolni akarják) ami miatt megharagudott rád? és inkább messzebbre költöztek, nehogy rámenjen a kapcsolatuk. Mert ilyenkor szokott ám feszültség keletkezni a pár tagjai között sajnos... hozzáteszem ezek csak találgatások, nem állítom, hogy te voltál a hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!