Mostanság minden 16-17 éves lányt csak a bulizás, fiúzás érdekel, tanulás, otthoni segítség, szülői tisztelet stb. minden más le van ejtve?
Nem csak a kamaszok ilyenek...
Párom 32 éves nővére dettó ugyanez mint a lányod (péntek, szombat buli, előtte fél nap sminkelés, készülődés, utána délig alvás), a lakásuk úgy néz ki mintha bomba robbant volna...ja mindezt két gyerekkel...
Szóval ha tudod, még most "kapd el" a lányod, hogy később normális felnőtt legyen :) Amúgy tanulni jól tanul?
25 éves vagyok, tehát nem kamasz, de én is emlékszem mindenre abból a korszakomból.
Én tényleg nagyon nehezen kezelhető voltam.
Tanulni tanultam, de folyton rohantam ide meg oda...pénzt nemigen kaptam pedagógus anyám nagyon keményen fogott engem minden szempontból én viszont egy kiváncsi, önfejű, de intelligens ember vagyok. Na az utóbbinak köszönhetem, hogy nem keveredtem hülyeségekbe és rádöbbentem milyen vagyok anyámmal.
DE EHHEZ NEKI FEL KELLETT ADNIA!!!
Tkp. ellene lázongtam és kerestem magam...túl féltett és én túlreagálva cselekedtem mindenre.
A tanácsom...ne adj pénzt neki légy 100x keményebb...vigyél rendszert ha meg nagy balhé lesz akkor engedd el és ha intelligens akkor majd megváltozik.
Az a szomorú tapasztalatom, hogy lelki érettség kell ahhoz, hogy észrevegyék magukat...azt meg egy szülő sem tudja megadni...
Sok sikert kívánok!
Ennek a kornak ez sajátossága. Most kell szórakoznia, és normális,hogy érdeklődik a fiúk iránt is.
Az,hogy ez nem a megfelelő módon történik, a te hibád is,még ha könnyebb lenne levakarni magadról a felelősséget,akkor is. Következetes vagy ?? Aligha,hisz túl sok mindent próbáltál.. Mi az,hogy nem csapsz az asztalra,hogy márpedig otthon alszik? Állj a sarkadra és próbálj normál keretek között határokat felállítani. Beszélj vele,hogy te mit teszel és neki mik a kötelességei és lehetőségei..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!