A nők miért akarnak házasságot, a férfiak miért nem?
Először is kihangsúlyozom, hogy nem MINDENKINÉL így van ÉS NEM MINDIG! Csak általánosságban:)
Én ezt nem értem egyszerűen!
Sok nő miért akar házasságot mindenképpen? Úgy érzik, hogy ez biztonságot ad és felvállalják vele a férfiak ezáltal a felelősséget is? Ugye ez érthető!
De miért nem akarják az együttélést sokan? Miért nem vállalják be? Tényleg hátrányos lehet ez egy nőnek?
A férfiaknak miért "nem fontos a papír"? Nem érzik jobban összetartónak a házassági köteléket?
Ez a kijelentés hogy "nem számít a papír" csak kifogás, és valójában még azon filóznak, hogy talán mégse ő az igazi?
Érdekelne a véleményetek, mindenki írhat saját véleményt!
De indokolja meg, hogy pl. miért nem számít vagy miért számít az a papír!
Elsősorban arra a kérdésre válaszoljatok, hogy a nők miért igen, a férfiak miért nem akarják!
(tudom h van kivétel, de engem most ez érdekelne)
köszi!
21:02
"A nők nem a "gyereknek legyen apaképe" miatt keresnek pasikat, meg ha ez lenne, akkor sokkal jobban megválogatják, de sok csaj tök igénytelen ha arról van szó, kitől legyen gyerekük."
Így van, van ilyen is bőven!
Én most magamból indultam ki. Én inkább soha sem szülök gyereket ha nem érzem azt, hogy a párom a megfelelő!
"Kérdező, a pasid mit gondol erről?"
Nekem volt házasságpárti pasim. de én most nem magamról beszélek:)
05:56
"Sokszor gondoltam már arra, hogy milyen lenne, ha az ilyen "ringyók" valahogyan bekékülnének ---tudjátok, mikor volt az a híres oszlatás, és kékre festett vízzel oszlattak--- azért kíváncsi lennék, hogy ha kimennék az utcára hány ilyen "hupikék" pacák lenne... a kék színmélysége árulkodna, a ribanc fokozatáról :))"
Ez nekem is tetszene!
Lehet, hogy ezért szeretik a pasik a kék színt? :D
Akkor legalább mindenki megtalálná magának a saját színfokozatát:DDD
Sötétkék pasi a sötétkék nőt:DDDD
Ez jó ötlet, meg kellene valósítani:D
01:51
"a nö biztonságot akar, a pasi szabadságot."
Ez nem igaz! Legalábbis a nők is ragaszkodnak a szabadsághoz.
nem lehet hogy csakis a gyerek felnevelése miatt akar a nő biztonságot?
Nem lehet, hogy ez NEM KÓDOLÁS?
Lehetséges, hogy a pasiknak és a csajoknak sincs bekódolva a biztonság?
Mert minden ember SZABADSÁGRA vágyik, de azért a gyerekekért felelősséget kell vállalni, és csak ez viszi arra a nőt, hogy megállapodjon? Mert amúgy más oka nem lenne!
Nekem valahogy eddig nem volt szerencsém ilyen férfihoz. Legalábbis 4-en komolyan megkérték a kezem... Én nem mondtam igen, húztam az időt, mert korainak véltem a dolgot. A mostani párom is nagyon el akarna venni, de én vagyok bizonytalan...
25/L
"Mert a nők gyerekkori álma a szőke herceg fehér lovon, a pasiké meg a 300 lóerős sport cabrió"
pontosan, mivel sok család a kislányoknak kislányos a kisfiuknak kisfius érdeklődés után jelez vissza pozitívan.
pl. vannak helyek ahol ha egy lány érdeklődik a műszaki dolgok után, mondogatják neki, hogy az fiús, meg fiuknak nem vesznek babát akármennyire is szeretne mert az lányos, így az emberek jól beskatulyázva irányítják az embereket nemenként, és sokan észre se veszik, hogy saját elképzeléseiket nyomatják a gyerekbe, aki majd azt fogja . és annyira nem tudatosan gondolkoznak, hogy le sem eszik nekik, hogy ez nem kódolás meg genetika, hanem neveltetés.
11:45
"én sztem a házassággal az a baj,hogy mindenki túl komolyan veszi a szerepét,na és itt van elb.szva az egész!ismerek olyan párt akik együtt voltak 8 évig,boldogok voltak.ahogy össze házasodtak megromlott az egész,egy év múlva elváltak!nem egy ilyet ismerek!sajnos!én se fogom elvenni a páromat feleségül,én se ő sem akarja,de gyerekünk attól még lehet,nem?így neki is megmarad a szabadsága és biztonsága is ugyanúgy meglesz!mindegy hogy házasságból van egy gyerek,vagy boldog párkapcsolatból?sztem nem,a legtöbb házasság az ismeretségi körömből,csak látszat boldogság,minden a pénzről szól,ez az enyém ez a tied bla bla!"
Aki 8 évig együtt vannak és boldogan, és összeházasodnak és egy év múlva elválnak, AZ NEM A HÁZASSÁG MIATT VAN.
HANEM AZÉRT MERT AZ AMÚGY IS ELLAPOSODOTT KAPCSOLATUKAT A HÁZASSÁGGAL AKARJÁK FELFRISSÍTENI!
Ilyen ismerőseim nekem is vannak. Mivel nem 8 év után kell házasodni, amikor már tökmindegy:P
Persze lehet együttélésből is gyerek, de mit értesz azon, hogy megmarad mindkettőtpök szabadsága?
MITŐL LESZEL KEVÉSBÉ SZABAD EGY HÁZASSÁGBAN, MINT EGY ÉLETTÁRSI VISZONYBAN?
Egy élettársi kapcsolatban is megy ez a "enyém-tied bla-bla-bla".
Miért is érezné valaki szabadabbnak magát egy élettársi kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!