A nők miért akarnak házasságot, a férfiak miért nem?
Először is kihangsúlyozom, hogy nem MINDENKINÉL így van ÉS NEM MINDIG! Csak általánosságban:)
Én ezt nem értem egyszerűen!
Sok nő miért akar házasságot mindenképpen? Úgy érzik, hogy ez biztonságot ad és felvállalják vele a férfiak ezáltal a felelősséget is? Ugye ez érthető!
De miért nem akarják az együttélést sokan? Miért nem vállalják be? Tényleg hátrányos lehet ez egy nőnek?
A férfiaknak miért "nem fontos a papír"? Nem érzik jobban összetartónak a házassági köteléket?
Ez a kijelentés hogy "nem számít a papír" csak kifogás, és valójában még azon filóznak, hogy talán mégse ő az igazi?
Érdekelne a véleményetek, mindenki írhat saját véleményt!
De indokolja meg, hogy pl. miért nem számít vagy miért számít az a papír!
Elsősorban arra a kérdésre válaszoljatok, hogy a nők miért igen, a férfiak miért nem akarják!
(tudom h van kivétel, de engem most ez érdekelne)
köszi!
"ebben is az fordulat, hogy a a nőket ugyanannyira zavarja vagy nem zavarja, ha több csaja volt egy pasinak, mint a pasikat az, ha egy nőnek több volt."
persze, ez így működik a hétköznapi gyakorlatban -és egyet is értek veled- (de feltéve ha egy pasi ténylegesen bevállalja, hogy x csaja volt, és nem azt mondja hogy csak 2, illetve ha a pasi már eleve nem nyomja el a nőt), csak valahogy az terjedt el - szerintem -,hogy míg egy nő "elhasználódik" az együttlétek alkalmával a pasi addig nem...remélem nem kell belemennem a részletezésbe, és mindenkinek megérti...legalábbis elméletileg... (szerintem ez közfelfogás eléggé felháborító)
ma 20:14:
Az a legnagyobb baj ezzel, hogy sok nő azt hiszi, hogy ez egy hímsoviniszta felfogás, hogy a nő ribanc ha sok férfin volt túl, a férfi meg menő ha több nőn volt túl. Pedig a valóságban pont a nők ribancozzák le egymást, a férfiak pedig vagy elismerik, vagy nem foglalkoznak egymás trófeáival.
83%:
"A férfiba az van kódolva, hogy minél több utódott nemzzen, vagyis minél többet szexeljen és fokozhatjuk az eredményt, ha minél több nővel csinálja.
A nőbe meg az, hogy egyet megtartson magának, aki eltartja, ha gyerekük születik."
Ez nagyon -nagyon ellentmondásos, nem?
Nem lehet hogy a nők is hűtlenségre vannak kódolva, csak ebben a társadalomban kötöttségben kell élniük? Mert pl. egy gyerekkel már nem ugrálhat a vonzóbbnál vonzóbb pasikhoz?
A nők le vannak kötve:S
Nem hinném, hogy aférfiba ez lenne kódolva. egyszerűen csak megtehetik, mert nem szülnek gyereket, nem köti le őket semmi, és nincs feleősségérzetük.
A farkukat könnyen használják, azonnali élvezetet ad nekik és a terhességtől sem kell félniük!
Ezzel szemben a nő magában hordozza azt az átkot, hogy egy szexből ő nem biztos hogy élvezetet kap, és gyereke lehet, ami egész életét megbélyegzi!
Szerintem ilyen nincs, hogy az egyik egyre vár, a másik meg mindenkire!
Ha a férfi promiszkuis, akkor a nő is az, csak neki vannak akadályok és hátrányok.
A nőnek a gyerekek miatt kell megállapodnia!
De ha pl. egy nő csinos de meddő, az akár ugyanúgy is viselkedhet mint egy pasi!
"Csak épp a férfiaknak nagyobb erő ellen kell küzdeniük mint a nőknek, azért is kevésbé sikeresek ebben a küzdelemben."
A fütyire kell hurkot kötni, szerintem ez nem nagy ügy. A gerinces igazi férfi tudja is ezt kontrollálni, mert neki is érdeke, hogy a családja mellett maradjon a gyerekei szépen fejlődjenek, és átvegyék az apapéldát!
Sokkal nehezebb egy nőnek a bizonytalanságban gyereket vállani és felnevelni!
"A házasságban csak a nő veszít? Ja, ha elválnak a gyerek mindig az övé, plusz a fele vagyon plusz a gyerektartás. Szörnyű!"
Szürnyű is bizony! A nő veszít, mert kevesebb pénzből egyedül kell felnevelnie a gyerekeket. És nehéz egyedül nevelni! Főleg többet! Főleg ha a nő nem kap semmit, még fedelet sem a feje fölé, mert pl. a pasié a ház. :SSS
Bizony, ilyen is van!
"persze, ez így működik a hétköznapi gyakorlatban -és egyet is értek veled- (de feltéve ha egy pasi ténylegesen bevállalja, hogy x csaja volt, és nem azt mondja hogy csak 2, illetve ha a pasi már eleve nem nyomja el a nőt)
"
csaj is hazudhat ezügyben, ha ilyen hazugságokkal indul egy kapcsolat az meg eleve gáz
", csak valahogy az terjedt el - szerintem -,hogy míg egy nő "elhasználódik" az együttlétek alkalmával a pasi addig nem...remélem nem kell belemennem a részletezésbe, és mindenkinek megérti...legalábbis elméletileg... (szerintem ez közfelfogás eléggé felháborító)"
de valóságban meg tök más a helyzet, vannak emberek akiket zavar vannak akiket nem, nem nemek vannak a valóságban hanem egyének, pár ribanc föleg férfi előszeretettel szereti verbálisan bántalmazni ilyen szavakkal azokat a nőket akik szexeltek vele, vagy nem szexeltek vele, ez ilyen van-e rajta sapka kérdés
"A férfiba az van kódolva, hogy minél több utódott nemzzen, vagyis minél többet szexeljen és fokozhatjuk az eredményt, ha minél több nővel csinálja.
A nőbe meg az, hogy egyet megtartson magának, aki eltartja, ha gyerekük születik."
evvel a logikával a csajnak egyszerre több pasival kell szexelnie, hogy a legütősebb sperma találjon a petesejtjébe.
ezek a férfikba kódolva van, meg ők másak dolgok hatalmas agymosások eredménye
Vesztésre visszatérve:
Igen is vesztenek a nők a gyerekszüléssel!! (ha bevalljuk, ha nem akkor is)
Elvesztik a:
-függetlenségüket (persze nem úgy mint az elvált pasik, fizetnek x%-ot a gyereket egy héten 1x vagy 2x látják és le van a gond róluk)
- legtöbb esetben az idejüket (míg a pasi azt mondja, hogy rohan a munkahelyre, a nő ezt nem mondhatja...)
- alakjukat, sokkal nehezebb egy nem nőies, terhességi csíkokkal rendelkező nőnek, aki ezáltal önbizalomhiányos lesz - pasizni, és még egy "pótapát beszerezni" ... -ráadásul sok pasi egy "nem vér szerinti gyerek hallatán " messzire menekülnek... "más fiókát nem nevelünk elv"
"Pedig a valóságban pont a nők ribancozzák le egymást, a férfiak pedig vagy elismerik, vagy nem foglalkoznak egymás trófeáival"
kivéve én, mert én csak ribanc pasizni szoktam:D
itt meg főleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!