Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért akarnak házasságot...

A nők miért akarnak házasságot, a férfiak miért nem?

Figyelt kérdés

Először is kihangsúlyozom, hogy nem MINDENKINÉL így van ÉS NEM MINDIG! Csak általánosságban:)

Én ezt nem értem egyszerűen!

Sok nő miért akar házasságot mindenképpen? Úgy érzik, hogy ez biztonságot ad és felvállalják vele a férfiak ezáltal a felelősséget is? Ugye ez érthető!

De miért nem akarják az együttélést sokan? Miért nem vállalják be? Tényleg hátrányos lehet ez egy nőnek?

A férfiaknak miért "nem fontos a papír"? Nem érzik jobban összetartónak a házassági köteléket?

Ez a kijelentés hogy "nem számít a papír" csak kifogás, és valójában még azon filóznak, hogy talán mégse ő az igazi?

Érdekelne a véleményetek, mindenki írhat saját véleményt!

De indokolja meg, hogy pl. miért nem számít vagy miért számít az a papír!

Elsősorban arra a kérdésre válaszoljatok, hogy a nők miért igen, a férfiak miért nem akarják!

(tudom h van kivétel, de engem most ez érdekelne)

köszi!

2010. jún. 15. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
100%
Gyermekek krízishelyzetben könyvben is foglalkoznak evvel a kérdéssel, hogy miért alakult az ki, hogy a nők akarnak jobban házasodni.
2010. jún. 15. 20:13
 22/76 anonim ***** válasza:
100%

"ebben is az fordulat, hogy a a nőket ugyanannyira zavarja vagy nem zavarja, ha több csaja volt egy pasinak, mint a pasikat az, ha egy nőnek több volt."

persze, ez így működik a hétköznapi gyakorlatban -és egyet is értek veled- (de feltéve ha egy pasi ténylegesen bevállalja, hogy x csaja volt, és nem azt mondja hogy csak 2, illetve ha a pasi már eleve nem nyomja el a nőt), csak valahogy az terjedt el - szerintem -,hogy míg egy nő "elhasználódik" az együttlétek alkalmával a pasi addig nem...remélem nem kell belemennem a részletezésbe, és mindenkinek megérti...legalábbis elméletileg... (szerintem ez közfelfogás eléggé felháborító)

2010. jún. 15. 20:14
 23/76 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:14:

Az a legnagyobb baj ezzel, hogy sok nő azt hiszi, hogy ez egy hímsoviniszta felfogás, hogy a nő ribanc ha sok férfin volt túl, a férfi meg menő ha több nőn volt túl. Pedig a valóságban pont a nők ribancozzák le egymást, a férfiak pedig vagy elismerik, vagy nem foglalkoznak egymás trófeáival.

2010. jún. 15. 20:18
 24/76 A kérdező kommentje:

83%:

"A férfiba az van kódolva, hogy minél több utódott nemzzen, vagyis minél többet szexeljen és fokozhatjuk az eredményt, ha minél több nővel csinálja.

A nőbe meg az, hogy egyet megtartson magának, aki eltartja, ha gyerekük születik."

Ez nagyon -nagyon ellentmondásos, nem?

Nem lehet hogy a nők is hűtlenségre vannak kódolva, csak ebben a társadalomban kötöttségben kell élniük? Mert pl. egy gyerekkel már nem ugrálhat a vonzóbbnál vonzóbb pasikhoz?

A nők le vannak kötve:S

Nem hinném, hogy aférfiba ez lenne kódolva. egyszerűen csak megtehetik, mert nem szülnek gyereket, nem köti le őket semmi, és nincs feleősségérzetük.

A farkukat könnyen használják, azonnali élvezetet ad nekik és a terhességtől sem kell félniük!

Ezzel szemben a nő magában hordozza azt az átkot, hogy egy szexből ő nem biztos hogy élvezetet kap, és gyereke lehet, ami egész életét megbélyegzi!

Szerintem ilyen nincs, hogy az egyik egyre vár, a másik meg mindenkire!

Ha a férfi promiszkuis, akkor a nő is az, csak neki vannak akadályok és hátrányok.

A nőnek a gyerekek miatt kell megállapodnia!

De ha pl. egy nő csinos de meddő, az akár ugyanúgy is viselkedhet mint egy pasi!

"Csak épp a férfiaknak nagyobb erő ellen kell küzdeniük mint a nőknek, azért is kevésbé sikeresek ebben a küzdelemben."

A fütyire kell hurkot kötni, szerintem ez nem nagy ügy. A gerinces igazi férfi tudja is ezt kontrollálni, mert neki is érdeke, hogy a családja mellett maradjon a gyerekei szépen fejlődjenek, és átvegyék az apapéldát!

Sokkal nehezebb egy nőnek a bizonytalanságban gyereket vállani és felnevelni!

2010. jún. 15. 20:18
 25/76 A kérdező kommentje:

"A házasságban csak a nő veszít? Ja, ha elválnak a gyerek mindig az övé, plusz a fele vagyon plusz a gyerektartás. Szörnyű!"

Szürnyű is bizony! A nő veszít, mert kevesebb pénzből egyedül kell felnevelnie a gyerekeket. És nehéz egyedül nevelni! Főleg többet! Főleg ha a nő nem kap semmit, még fedelet sem a feje fölé, mert pl. a pasié a ház. :SSS

Bizony, ilyen is van!

2010. jún. 15. 20:21
 26/76 anonim ***** válasza:
100%

"persze, ez így működik a hétköznapi gyakorlatban -és egyet is értek veled- (de feltéve ha egy pasi ténylegesen bevállalja, hogy x csaja volt, és nem azt mondja hogy csak 2, illetve ha a pasi már eleve nem nyomja el a nőt)

"

csaj is hazudhat ezügyben, ha ilyen hazugságokkal indul egy kapcsolat az meg eleve gáz

", csak valahogy az terjedt el - szerintem -,hogy míg egy nő "elhasználódik" az együttlétek alkalmával a pasi addig nem...remélem nem kell belemennem a részletezésbe, és mindenkinek megérti...legalábbis elméletileg... (szerintem ez közfelfogás eléggé felháborító)"

de valóságban meg tök más a helyzet, vannak emberek akiket zavar vannak akiket nem, nem nemek vannak a valóságban hanem egyének, pár ribanc föleg férfi előszeretettel szereti verbálisan bántalmazni ilyen szavakkal azokat a nőket akik szexeltek vele, vagy nem szexeltek vele, ez ilyen van-e rajta sapka kérdés

2010. jún. 15. 20:21
 27/76 anonim ***** válasza:
38%
OFF: Kérdező, miért van benned ez a nagy harag a férfiakkal szemben? Nem tudom nem észrevenni ezt a nagy agresszivitást.
2010. jún. 15. 20:23
 28/76 anonim ***** válasza:
100%

"A férfiba az van kódolva, hogy minél több utódott nemzzen, vagyis minél többet szexeljen és fokozhatjuk az eredményt, ha minél több nővel csinálja.

A nőbe meg az, hogy egyet megtartson magának, aki eltartja, ha gyerekük születik."

evvel a logikával a csajnak egyszerre több pasival kell szexelnie, hogy a legütősebb sperma találjon a petesejtjébe.

ezek a férfikba kódolva van, meg ők másak dolgok hatalmas agymosások eredménye

2010. jún. 15. 20:25
 29/76 anonim ***** válasza:
93%

Vesztésre visszatérve:

Igen is vesztenek a nők a gyerekszüléssel!! (ha bevalljuk, ha nem akkor is)

Elvesztik a:

-függetlenségüket (persze nem úgy mint az elvált pasik, fizetnek x%-ot a gyereket egy héten 1x vagy 2x látják és le van a gond róluk)

- legtöbb esetben az idejüket (míg a pasi azt mondja, hogy rohan a munkahelyre, a nő ezt nem mondhatja...)

- alakjukat, sokkal nehezebb egy nem nőies, terhességi csíkokkal rendelkező nőnek, aki ezáltal önbizalomhiányos lesz - pasizni, és még egy "pótapát beszerezni" ... -ráadásul sok pasi egy "nem vér szerinti gyerek hallatán " messzire menekülnek... "más fiókát nem nevelünk elv"

2010. jún. 15. 20:29
 30/76 A kérdező kommentje:

"Pedig a valóságban pont a nők ribancozzák le egymást, a férfiak pedig vagy elismerik, vagy nem foglalkoznak egymás trófeáival"

kivéve én, mert én csak ribanc pasizni szoktam:D

itt meg főleg!

2010. jún. 15. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!