Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért akarnak házasságot...

A nők miért akarnak házasságot, a férfiak miért nem?

Figyelt kérdés

Először is kihangsúlyozom, hogy nem MINDENKINÉL így van ÉS NEM MINDIG! Csak általánosságban:)

Én ezt nem értem egyszerűen!

Sok nő miért akar házasságot mindenképpen? Úgy érzik, hogy ez biztonságot ad és felvállalják vele a férfiak ezáltal a felelősséget is? Ugye ez érthető!

De miért nem akarják az együttélést sokan? Miért nem vállalják be? Tényleg hátrányos lehet ez egy nőnek?

A férfiaknak miért "nem fontos a papír"? Nem érzik jobban összetartónak a házassági köteléket?

Ez a kijelentés hogy "nem számít a papír" csak kifogás, és valójában még azon filóznak, hogy talán mégse ő az igazi?

Érdekelne a véleményetek, mindenki írhat saját véleményt!

De indokolja meg, hogy pl. miért nem számít vagy miért számít az a papír!

Elsősorban arra a kérdésre válaszoljatok, hogy a nők miért igen, a férfiak miért nem akarják!

(tudom h van kivétel, de engem most ez érdekelne)

köszi!

2010. jún. 15. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
78%

"Csak épp a férfiaknak nagyobb erő ellen kell küzdeniük mint a nőknek, azért is kevésbé sikeresek ebben a küzdelemben."

honnan tudja egy férfi, mekkora szexuális hevülettel kell egy csajnak megküzdenie? aki szerint a csajokban nem dolgozik akkora erő, az életében nem látott még felizgult csajt. persze, egy nő se tudhatja, de a nők nem feltételezik olyan nagy arányban, hogy a pasiknak csökkentebb mint nekik vagy azt se hogy nincs (olyat hallottam egy 60 éves pasitól, hogy a csajok nem élvezi a szexet csak szerelmük megtartása véget szexelnek, vagy anyagiakért 60! éves, baromira nem lehet vonzó.

2010. jún. 15. 20:33
 32/76 anonim ***** válasza:
61%

"Az a legnagyobb baj ezzel, hogy sok nő azt hiszi, hogy ez egy hímsoviniszta felfogás, hogy a nő ribanc ha sok férfin volt túl, a férfi meg menő ha több nőn volt túl. Pedig a valóságban pont a nők ribancozzák le egymást, a férfiak pedig vagy elismerik, vagy nem foglalkoznak egymás trófeáival."

sok pasi ribancozz, nyíltan is meg lekezelöen beszélnek arról akinek volt gusztusa velük szexelni, vagy nem tudom miért vetik azt meg. de általában agyilag sötét vagy bántalmazó pasik ilyenek, kb mindig.

2010. jún. 15. 20:35
 33/76 anonim ***** válasza:
70%

"OFF: Kérdező, miért van benned ez a nagy harag a férfiakkal szemben? Nem tudom nem észrevenni ezt a nagy agresszivitást."

semmi agresszió nincs benne a férfiak iránt, én azt kérdezném, miért kell férfiellenes agressziót észrevenni abban, ha egy nőnek vannak minimális elvárásai a férfiak iránt?

2010. jún. 15. 20:38
 34/76 A kérdező kommentje:
Igen, főleg itt egyes kisebbségi komplexusos pasik vesznek gyáva elégtételt a nők leribancozásával:)
2010. jún. 15. 20:39
 35/76 anonim ***** válasza:
47%

"Igen is vesztenek a nők a gyerekszüléssel!! (ha bevalljuk, ha nem akkor is) "

aki a külsejét előbbrevalónak tartja mint a gyermek adta örömöket, az ne is legyen szülő

meg aki így fogja fel az soha ne legyen szülő a gyerek érdekében.

2010. jún. 15. 20:39
 36/76 anonim ***** válasza:
100%
"Pedig a valóságban pont a nők ribancozzák le egymást, a férfiak pedig vagy elismerik, vagy nem foglalkoznak egymás trófeáival" trófeaként a partnert csak ribancok szokták tekinteni
2010. jún. 15. 20:41
 37/76 A kérdező kommentje:

"míg egy nő "elhasználódik" az együttlétek alkalmával a pasi addig nem"

Ez is mekkora hülyeség:DD

Egy tapasztalt nő mitől használt? Mert esetleg jó partner az ágyban?

Én úgy tudom, hogy a pina nem fogy el a sok keféléstől, sőt minél szabadasabb egy nő, annál jobb partner!

Vagy rosszul tudom?

Én viszont azt észrevettem, hogy a sok nős pasik 30 körül kiégnek, elhasználódnak, ellentétben az egy szerelmet megélt vagy netán szűz pasikkal szemben!

Kiégettség alatt azt értem, h nem tiszteli a nőt, könyebben megcsalja, nem képes szerelmes lenni!

Ezzel szemben a kevés nős pasik (gerincesebbek, lelkisebbek)képesek egy nőhöz ragaszkodni és mélyen szeretni!

Tehát a pasik használódnak! Méghozzá lelkileg a sok szextől!

2010. jún. 15. 20:44
 38/76 A kérdező kommentje:

"OFF: Kérdező, miért van benned ez a nagy harag a férfiakkal szemben? Nem tudom nem észrevenni ezt a nagy agresszivitást."

semmi agresszió nincs benne a férfiak iránt, én azt kérdezném, miért kell férfiellenes agressziót észrevenni abban, ha egy nőnek vannak minimális elvárásai a férfiak iránt?"

Nem. Én egy határozott, racionális gondolkodású nő vagyok.

Próbálom megérteni, amit nem lehet megérteni, mert annyira irracionális, mint a pasik nagy része:S

A pasik teli vannak ellentmondással és logikátlanságokkal.

A határozottságot, egyenességet nem kell összekeverni az agresszivitással! Én csak érvelek!

Pl. biztos pasi vagy, akkor válaszolhattál volna arra, hogy miért nem akartok házasodni?

2010. jún. 15. 20:49
 39/76 anonim ***** válasza:
100%

""Igen is vesztenek a nők a gyerekszüléssel!! (ha bevalljuk, ha nem akkor is) "

aki a külsejét előbbrevalónak tartja mint a gyermek adta örömöket, az ne is legyen szülő

meg aki így fogja fel az soha ne legyen szülő a gyerek érdekében."

Ezt egyértelműen a válás utáni időszakra írtam, amikor a pasi csak gondol egyet és elinal...ekkor, hogy a család mégiscsak egy pasiból és egy nőből álljon (legyen a gyerek előtt egy apa minta) , ezért a nő elkezd egy pótapát keresni, és sajnos sokan ekkor ébrednek rá, hogy a pasik szemében a fontossági sorrend, hogy "ne legyen gyerek" és a nő "vonzó legyen"...és innen ered, az hogy a nő az alakját vesztve önbizalomhiányos lesz... ha nem hiszed, nézd meg a V3-on a Szeretem a testemet vagy hasonló műsort egy másik csatornán (megkérdezik tőlük, hogy ez hogy alakult ki, hogyan jutott el odáig, az esetek 95%-ban a terhességet mondják, bár nyíltan nem vállalják fel, hanem úgy fogalmaznak, hogy a terhességem után megváltozott az alakom) Vagy van egy másik ötletem! Próbálj meg pasizni neten keresztül, úgy hogy kiadod magad 1-2 gyerekes anyának ... sajna nagyon kevés pasi van aki így nem menekül el (főleg azok, akinek is van már gyereke)

2010. jún. 15. 20:52
 40/76 A kérdező kommentje:

ma 20:52

Én már kiadtam magamat gyerekes nőnek!!!!

Képzeljétek el, de úgy, hogy először egy 31 éves egy gyermekes nő voltam. 3 hónap alatt 3-4 pasi érdeklődött!!!! Aztán meguntam, hogy soha nem írt senki, és szexbomba lettem gyerek nélkül, és ugyanazzal a névvel és alakkal de aki szexkapcsit akar! Apám!!! Egy óra múlva az ország minden tájáról kaptam kb. 30-40 levelet!!!!Írtak ezerrel!

Na ezek a pasik!

Amúgy meg a társkeresőn -1% kivételével- szórakoznak, szexet akarnak!

Tudom, mert tanulmányoztam a pasik profilját és kb. 99% bevállalt volna velem szexet! Szóval ennyit erről a pasik mekkora ribancok! És ha egy AIDS-es csipa vagyok?!

2010. jún. 15. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!