A feleség tényleg csak ennyi?
lecserélhető csere darab.. Egy másik kérdésnél olvastam ledöbbenve h Anyuka az állandó a férfi életében a feleseég barátnő csak lecserélhető cseredarab.
Ezek minek házasodnak nőkkel?
Időpont ma 15:33
Lehet, de nyilván te is azért vagy lecserélhető darab, mert annyit is érsz. Különben nem kérdeznél ilyet. Ha pedig ilyen lennék ott az ajtó lehet menni, senki sem tart vissza senkit. A házassághoz pedig hozzátartozik a magánélet, bár nálad lehet nem. A gyerek alszik. Igen, tőlünk 5 méterre. Majd mellette fogjuk megoldani biztos... Semmit nem tudsz a helyzetünkről, de beleugatsz, miközben te vagy egy kiégett bútordarab.
Nyilván ha az egyik fél passzív, akkor jönnek a szürke napok.
Nálunk a Férjem a fantáziátlan, de ha kitalálok valamit abban benne van. Próbálj olyan programot keresni, ami neki kedvez. Hátha ráérez. 😊
A kérdező kommentje:
Nekem is vannak gyerekeim,de nem fulladok beléjük,van életem,aki igen ott baj van,a párkapcsolattal is. A takritomániásság meg betegség,ott belül nincs rend azért suviszkolnak folyton ,maguk körül...
Na akkor hallgatom mi a megoldásod... mert ezekszerint nem én velem van a gond... ugye-ugye... hiába akarok én aktív lenni, ha a párom passzív. Mit kezdjek vele. Lőjjem le?
Szerencsére nem minden férfi gondolkodik így.
Ez alatt nem azt értem, hogy egy tök kihűlt, szar kapcsolatban kell maradni, hanem azt, hogy ne úgy álljon hozzá a pasas, hogy "anyukám állandó, és hozzá alkalmazkodjon a nőm... ha egy rossz szava van anyura, akkor, még ha más minden rendben is működik, leordítom a fejét vagy rúgom ki a p...ba".
Mondjuk ehhez tudni kell jól párt választani is. Nekem szerencsére (? - nézőpont kérdése) volt tapasztalatom egy anyapiciafiacskája lánygyermekének lenni, és láttam, hogy ez mennyire tönkretette a családot. Nemcsak anyámat, a családot is, mert az ilyen férfinek a gyereke sem lesz olyan fontos, mint anyu. És innentől tudtam, mire figyeljek oda. Ha egy szikráját is láttam volna az anyapicifiaságnak a páromban ismerkedés alatt, repült volna. Ennyi. Okosan választok, ezért nem is kerülök olyan helyzetbe, hogy ezen már feleségként kelljen bőgnöm, hogy a férjem semmibe vesz, mert anyu nekem a szent.
"Sajnos pont erről beszéltem!
Megszüli a gyereket,onnantól anyaként funkciónál,és megszűnik nő lenni!! Csak a gyerek, ő a fontos,a pasi meg fogadja el,legyen megértő!"
pontosan így van. Amikor ugye a gyerek kellett, addig jó volt a pasi, amikor már ott a gyerek, akkor már nem kell. Milyen érdekes...
63%-os
A feleséged dolgozik? Mellette egyedül vezeti a háztartást? Kiveszed a részed? Ha igen, akkor törődik veled többet vagy mással foglalkozik? Gyerekkel ki foglalkozik többet, ki viszi ide-oda? Nem kötözködésből krédezem, tényleg fontosak ezek a kérdések, ha rá akarsz jönni, hogy mi a baja. Lehet csak túl van terhelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!