Most én gondolom rosszul vgy tényleg ki kell azon akdni, hogy a kutyáimról úgy beszélek, mint családagról?
Versenytáncolok és az eddigi párom abbahagyta a táncolást. Azóta több lánnyal próbáltam, hogy milyen pár lennénk. Az utolsó rostán 3 lány maradt fenn és velük külön-külön beszélgettem, mert az is nagyon fontos, hogy megértsük egymást.
Nos az egyik lány teljesen kiakasztott. Arról beszélgetünk, hogy milyen családja, miért akar velem táncolni. Aztán ő is rákérdezett az én családomra. Én elmondtam neki, hogy a szüleimmel, bátyámmal meg a kutyáimmal élek. Ő erre azt mondta, hogy ő nem az állatim érdeklik, hanem családom. Mire én rögtön mondtam, hogy nekem ők is hozzátartoznak a családomhoz. A lány meg elkezdet pattogni, hogy miért kell megsértenem a családomat azzal, hogy az állatokat egyenrangúként kezelem velük.
Erre én ajtót mutattam nekik, de a szívemet nem hagyja nyugodni, amit mondot. Tényleg megsértem ezzel őket?
20.58:ne haragudj,de te klinikai eset vagy.
Egy gyermek sosem egyenlő a kutyával.
Egy gyermek nem divathóbort,amit kiválasztunk,hanem két ember kapcsolatának a bizonyítéka,gyümölcse.saját magunknak a lenyomata,akiknek szeretetünket és tudásunkat át tudjuk adni,hogy majd ők a saját gyermekeiknek átadhassák.
Az,hogy te így látod,az nagyon-nagy fokú elhanyagoltságra és önzésre mutat.A gyermek(sőt a kutya)nem azért van,hogy függőségbe kerüljön általunk-az más dolog,hogy nélkülünk nem képesek életben maradni.
Már bocs lehet hogy neked divathóbort a kutya de másnak nem! Tudod vannak akik komoly pénzt, időt és munkát fektetnek a kutyákba, úgyhogy nem hinném hogy bele kéne halni hogy az ilyeneknek családtag a kutya! Attól még a gyereknek nem lesz semmi baja csak tanul egy kis jót a világról.
És nem tudom miért lenne azért szemét a srác mert nem barátkozik olyannal aki máshogy gondolkozik??? Ti nem olyanokkal barátkoztok akik hasonlóak?
Köszönöm a válaszokat.
Nem vagyok búza. Tudom neveln a kutyáimat. Csak a tálból esznek, van elég mozgásterük, nincsenek elkényesztetve, nem alszanak az ágyamban. Van nekik saját fekhelyük.
És a gúnyolódóknak üzenem, hogy van azon a lányon kívül még sok aranyos lány és fogok párt találni magamnak. Hidd el van jelentkező.
Nem divathóbort?
Talán az első kóborkutyát befogadtad,ami szembejött veled az utcán?Ha nem,akkor ne ugass.
Vicces,amikor 16 éves identitászavaros fiatal okoskodik,meg magyarázgatja a szánalmasságát.
Gondolom te nagytudású,hogy a gyermekednek már a harmadik születésnapjára egy karton cigit veszel,mert a dogdancing olyan káros a kutya izületeire,mint a cigi a tüdőre.
De hát a divatmajmolás a lényeg!Majd gondolj erre,mikor szerencsétlen állat pár év múlva nyüszíteni fog a fájdalomtól.Az ilyenektől el kellene tiltani még a plüssmacikat is!
Ki a halál mondta hogy mi dogdancingelünk? :) Csak azt mondtam van ilyen. Amúgy meg azt úgy hívják hogy dp, és szépen meg lehet szűretni állatorvvossal és akinek van az nem ugráltatja ennyi. 10 éves a mostani legidősebb kutyám, de meg sem látszik rajta, életben nem fájt még a lába, de te biztos jobban tudod. Biztos sokat tudsz a dogdancingről és a kutyákról azért okoskodsz itt...
Nem 16 éves vagyok, ezt sem tudom honnan vetted.
Nem, nem fogadtam be utcáról kutyát "CSAK" menhelyről és mindenkinek ajánlom akihez illik a menhelyi kutya. De van pénzért vett kutyám is és kérlek szépen annyira divatkutyás vagyok, hogy minden második ember beszól hogy "mi ez a korcs", "a nagy pitbull, vadállat", "bárány", "patkány", "hiéna", mindezt azért mert senki nem ismeri és mert nem divatos roti, német juhász, vagy cuki öleb. 10 év alatt egy kezemen meg tudom számolni hányan ismerték fel a fajtáját, annyira divatból vettem! Annyira divatkutyás vagyok hogy én a szünetben hagyományőrző táborba járok, íjászkodni meg terelni meg rovásírni stb, míg más fiatal a bulikban issza le magát és szexel össze-vissza. Utóbbi a jó, ugye? Ugye milyen rossz vagyok? :) Szóval légyszi ne beszélj olyanról amihez nem értesz és engem se minősítgess.
Én egyszer majdnem összejöttem egy sráccal. Néhány hónapos szünet után ő hívott, érdekelte mi van velem, szépen alakult a dolog...Mondtam neki valami számomra kedves dolgot a kutyámról, mire ő húzta a száját, hogy na akkor velem se történt semmi nagy dolog. Erre mondtam neki, hogy de igen, mert nekem a kutyáim a legjobb barátaim. Ekkor felvilágosított róla, hogy állat nem lehet az ember barátja. Nem vitatkoztam vele túl sokat, de aztán soha többé nem kerestem őt, ő se engem.
Sőt, 19 évesen szerelmes voltam egy ritka helyes, de sokkal inkább eszméletlen kisugárzással és humorral megáldott pasiba. Akkor is elég közel kerültünk már egymáshoz, amikor megtudtam, hogy ha olyanja van, a kutyájukat rugdossa. Ott elvágta magát nálam örökre.
Számomra a kutya családtag, de most már elég hamar fel tudom térképezni azt, hogy ki az, akinek ezt érdemes jeleznem és ki az, akivel nincs is értelme erről beszélgetni.
Még most is van bennem egy kis szomorúság, mert úgy érzem, én igazán olyan fiút tudnék elképzelni örökre társamnak, aki most pl. valahol kint ment állatokat az árvízes helyeken. Vannak ilyenek, csak én már nem nagyon hittem benne, mert 1,5 évig jártam egy állatmenhelyre segíteni, de se közel, se távol nem jöttek pasik segíteni, csakis lányok. Valahogy azt tapasztaltam, hogy igazából a nőknek van csak erre szíve. Ehhez képest most egész más híreket hallok az árvízzel kapcsolatban. De hát nekem már van párom, szereti az állatokat, de szerintem sose menne önként és dalolva állatokat menteni.
Ez van.:(
Már miért ne minősítselek,amikor nem elég,hogy ostoba vagy,de még hazudsz is.
Te tényleg elhiszed,hogy attól ,hogy nincs öröklött betegsége egy kiskutyának később nem lehet betegsége a nem megfelelő bánásmódtól?
Ha már annyira vered magad a hagyományőrzésre,áruld el,melyik néprajz tartalmazza,hogy egy magyar pásztorkutyát dogdancing-ra kell tanítani?Hogyne ismérnelek....messziről bűzlik a fajtád!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!