Most én gondolom rosszul vgy tényleg ki kell azon akdni, hogy a kutyáimról úgy beszélek, mint családagról?
Versenytáncolok és az eddigi párom abbahagyta a táncolást. Azóta több lánnyal próbáltam, hogy milyen pár lennénk. Az utolsó rostán 3 lány maradt fenn és velük külön-külön beszélgettem, mert az is nagyon fontos, hogy megértsük egymást.
Nos az egyik lány teljesen kiakasztott. Arról beszélgetünk, hogy milyen családja, miért akar velem táncolni. Aztán ő is rákérdezett az én családomra. Én elmondtam neki, hogy a szüleimmel, bátyámmal meg a kutyáimmal élek. Ő erre azt mondta, hogy ő nem az állatim érdeklik, hanem családom. Mire én rögtön mondtam, hogy nekem ők is hozzátartoznak a családomhoz. A lány meg elkezdet pattogni, hogy miért kell megsértenem a családomat azzal, hogy az állatokat egyenrangúként kezelem velük.
Erre én ajtót mutattam nekik, de a szívemet nem hagyja nyugodni, amit mondot. Tényleg megsértem ezzel őket?
Belém is általában belém kötnek, mert a macskámról beszélek családtagként.
Nem sérted meg ezzel a családodat, ez a lány vagy nem szereti az állatokat, vagy sosem volt még neki...
Én imádom a macskáimat. Amikor az egyik beteg lett, akkor közöltem az állatorvossal, hogy ha több százezerbe kerül is, gyógyítsa meg. Nagyon fontosak a számomra, és az egész családom családtagként kezeli őket.
Ez a lány csak hisztis... nem kell vele foglalkozni.
Biztos nem volt még semmilyen állata, ezért mondta, amit mondott. Egy kutyást csak egy másik ért meg igazán:)
Fel a fejjel! Kissé erőteljes voltál ("ajtót mutattam nekik"), de őszine, egyenes. Keress olyan társat a tánchoz, akivel egy húron pendültök ebben a kérdésben is:)
Köszönöm a válaszokat.
Az ajtót mutattam az annyit jelent, hogy megmondtam, hogy lehet bármilyen jó táncos ezzel a stílussal soha nem lesz a párom, tehát ott az ajtó (és rámutattam az ajtóra).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!