Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én gondolom rosszul vgy...

Most én gondolom rosszul vgy tényleg ki kell azon akdni, hogy a kutyáimról úgy beszélek, mint családagról?

Figyelt kérdés

Versenytáncolok és az eddigi párom abbahagyta a táncolást. Azóta több lánnyal próbáltam, hogy milyen pár lennénk. Az utolsó rostán 3 lány maradt fenn és velük külön-külön beszélgettem, mert az is nagyon fontos, hogy megértsük egymást.

Nos az egyik lány teljesen kiakasztott. Arról beszélgetünk, hogy milyen családja, miért akar velem táncolni. Aztán ő is rákérdezett az én családomra. Én elmondtam neki, hogy a szüleimmel, bátyámmal meg a kutyáimmal élek. Ő erre azt mondta, hogy ő nem az állatim érdeklik, hanem családom. Mire én rögtön mondtam, hogy nekem ők is hozzátartoznak a családomhoz. A lány meg elkezdet pattogni, hogy miért kell megsértenem a családomat azzal, hogy az állatokat egyenrangúként kezelem velük.

Erre én ajtót mutattam nekik, de a szívemet nem hagyja nyugodni, amit mondot. Tényleg megsértem ezzel őket?

2010. jún. 7. 20:04
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
65%

Mint mondtam, NEM dogdancingelek velük. Ezer millió más dolgot lehet velük csinálni ahol nem kell urgálni folyton. Úgyhogy ezen ne lovagolj. Más ember meg azt csinál a kutyájával amit akar, akkor is ha nekem nem tetszik. Azon kívül mint mondtam, 10 éves a kutyám. Ha beteg akar lenni már kijött volna rajta a "helytelen bánásmód" - amely annyira helytelen, hogy a pihepuha ágya, szigetelt háza, kennelje, étele, különböző eszközei többe kerülnek mint amennyit a legtöbb ember magára költ! Arra is kiváncsi lennék mivel támasztod alá hogy aki dogdancingel az kárt okoz a kutyájának. Lehetőleg valami könyvet vagy netes oldalt mutass ami erről szól és ne a saját véleményed!

Szerintem te vagy a buta, aki megmondod az emberről a tutit a neten keresztül azonnal... Mégis mire alapozod amit állítasz? Hát ehhez aztán nagy ész kell! Mi közöd van neked a kutyákhoz? Csak magad alázod le ezzel az eszméletlen sok baromsággal amit összehordasz. Te nem értesz hozzájuk. Attól mert esetleg van kutyád, még nem jelenti azt hogy tudsz is róluk valamit.

2010. jún. 7. 23:10
 32/56 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy a táncos lány apja jobban szerette a kutyáját, mint a lányát.
2010. jún. 7. 23:12
 33/56 anonim ***** válasza:
17%

23.10:Ne hazudozz már megint.Ezzel te minősíted magadat.

Ezerrel vered magadat,hogy te milyen szuper vagy,mert a mudidat hogyan betanítottad.

Egyébként nem a saját véleményem.Ajánlom figyelmedbe a "háziállatok bonc és élettana" című könyvet,amiből megtudhatod,hogy miért nem alkalmas a kutya arra,hogy hosszú távon terhelje a gerincét és az izületeit a két hátsó lábán való állással,urambocsás ugrálással.

Egyébként van egyszerűbb dolog is,mint elolvasni és ezt ajánlom neked:ezentúl napi 5 órát kizárólag négykézláb közlekedj.

Az nem értem miért nem hihető,hogy a nem megfelelő bánásmód meg degenerációhoz vezet:te is egészséges csecsemőnek születtél,aztán lám,mit tettek veled....

2010. jún. 7. 23:38
 34/56 anonim ***** válasza:
54%

Persze hogy betanítottam. De nem dogdancingre. Hanem engedelmességre és különböző trükkökre, terelésre. Nem hiszem hogy pl egy pacsitól, forgástól vagy a lábam kéteszi átugrásától beteg lesz. :) Megmutatnád honnan veszed hogy én miket csinálok a kutyáimmal? És hogy a többi kutya kik évek óta táncolnak, miért nem betegek? És az a könyv hány éves? :) 50? Mert a címe ezt sugallja. Az milyen modern... Na mindegy. Szóval megtudhatom honnan trudsz te rólam valamit? Mutass nekem fényképet, videót, amin Mi dongdancingelünk, dogdancing versenyen vagyunk vagy ilyesmi (az hogy egyszer átugorja a lábam nem dogdancing)... Te tiszta boldond vagy... Nehogy már egy ismeretlen neten számon kérje rajtam a mániáit hogy én hazudozok...

Amúgy meg szerintem csak irigy vagy. Az igazságot miért titkoljam? Tehetséges kutyáim vannak (az ő érdemük), persze hogy dicsekszem velük, megérdemlik. Nem tudom mitől vadultál így be, de nagyon szánalmas. És nem nagyon tud érdekelni. Írogatok mert most van időm, de megbántani nem tudsz se semmi mást mert én tudom magunkról az igazat, más álomképei ezen túl minek izgassanak? :)

2010. jún. 7. 23:47
 35/56 anonim ***** válasza:
23%

jajj,de okosnak képzeled magadat.Sikerült rákeresni a neten?Te kis divatmajom...méghogy nem modern...neked gondolom a Gráf-szigetek se menők idén nyáron:-)))

Ezt a könyvet nem fogod sem a neten,sem a könyvesboltba megtalálni,mert ezt "belső használatra" adták ki.Átjavítva,nemtomhányadik kiadásban.Ugyanis ez egy tankönyv.Annyit elárulok szép halványsárga a kötése-talán egy igazi szaki tud egyet kölcsönözni(az enyémet nem kapod meg)

2010. jún. 8. 00:05
 36/56 anonim ***** válasza:
54%
Nem kerestem rá sehol. Csak a nevéből gondoltam. :) És nem érdekel a nem létező könyved. Gondolom egyetemi. Egyetemre meg nem járnak ilyen buta és bunkó emberek akik írni sem tudnak rendesen. És láthatólag csak azért vannak itt hogy mindenhova beírogassanak idegesítő dolgokat (mint pl terhes vagy) hogy minnél előbb lepontozzák őket. :) Remélem már vörös a fejed az erőlködéstől de ez nem jön be. :) Na pá.
2010. jún. 8. 00:23
 37/56 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező.

Abba nem gondoltál bele, hogy akinek a kutya egy állat, és nem családtag, valóban irritáló lehet, amikor előadod, hogy a kutyusok? A reakciója ismerős nekem, őt nem zavarja, hogy kutyád van, de az igen, ha mesélgetsz róluk úgy, mint az emberekről.

Lehet, hogy túlreagálta, de te is.

Többféle kutyás ember van. Az egyik helyén kezeli az állatait, szereti őket, és gondozza, ahogy kell, megvan a helyük. DE! Nem tőlük várja, hogy majd boldog legyen (pl akik gyereküknek tekintik a kutyát, azok igen, és ők rendívül önzőek is.)

Ez a fajta hobbikutyás ember kiállhatatlan egyszerűen. Ez nem magát a kutyát szereti, hanem a saját boldogságát, ahogy gondoskodhat valamiről, ajnározhatja, akármit csinálhat vele, a szerencsétlen kutya meg feltétlenül "viszontszereti".

Te nem tartozol ebbe a csoportba kérdező, de a másikba se igazán, ha ez ennyire felkavart. Mi is szoktunk anekdotázni az állatainkról a barátokkal, ismerősökkel, de soha, sehol nem jön fel első helyre az emberekkel szemben, és főleg nem úgy beszélünk róluk, mint az emberekről.

Általában ezt a különbséget a hobbikutyás réteg sose érti meg, (fel se fogják sztem), és ebből vannak a félreértések.

2010. jún. 8. 01:17
 38/56 anonim ***** válasza:
85%

Jujj, ne is mondjátok. Én napokig rosszul éreztem magam, mikor a kutyám elpusztult. Komolyan sajnáltam szegényt.

Azért nyílván más egy családtag, de a házi kedvencéhez is ragaszkodik az ember.

Persze aki erről máshogy vélekedik annak a véleményét sem szabad leszólni.

2010. jún. 8. 03:47
 39/56 anonim ***** válasza:
36%

Előző: De van olyan, aki teljesen felháborodik, ha azt mondod, hogy "elpusztul", neadjisten "megdöglik" az állata.

NEM! Ő meghal! Meghal, mint mi. Mintha az állatokra nem ezeket a szavakat szoktuk volna használni...

Hát Istenem.... és még csodálkoznak, hogy nem tartják őket normálisnak.

2010. jún. 8. 20:06
 40/56 anonim ***** válasza:
Utolsó te meg tudod magyarázni logikusan hogy az állatnak miért nincs joga meghalni úgy mint neked? Van annak valami értelme hogy téged zavar hogy te is meghalsz meg a kutya is? Mert szerintem nem! Ez csak egy szó! Egy szó ami szebb mind a döglik, ezért használjuk szeretett állatunkra is! Akit ez zavar az nem normális...
2010. jún. 8. 20:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!