Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én gondolom rosszul vgy...

Most én gondolom rosszul vgy tényleg ki kell azon akdni, hogy a kutyáimról úgy beszélek, mint családagról?

Figyelt kérdés

Versenytáncolok és az eddigi párom abbahagyta a táncolást. Azóta több lánnyal próbáltam, hogy milyen pár lennénk. Az utolsó rostán 3 lány maradt fenn és velük külön-külön beszélgettem, mert az is nagyon fontos, hogy megértsük egymást.

Nos az egyik lány teljesen kiakasztott. Arról beszélgetünk, hogy milyen családja, miért akar velem táncolni. Aztán ő is rákérdezett az én családomra. Én elmondtam neki, hogy a szüleimmel, bátyámmal meg a kutyáimmal élek. Ő erre azt mondta, hogy ő nem az állatim érdeklik, hanem családom. Mire én rögtön mondtam, hogy nekem ők is hozzátartoznak a családomhoz. A lány meg elkezdet pattogni, hogy miért kell megsértenem a családomat azzal, hogy az állatokat egyenrangúként kezelem velük.

Erre én ajtót mutattam nekik, de a szívemet nem hagyja nyugodni, amit mondot. Tényleg megsértem ezzel őket?

2010. jún. 7. 20:04
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
41%

Tudsz te olvasni? Látod, erről beszéltem.

Általában a hobbikutyuskások zavartatják magukat az ilyeneken.

Engem nem érdekel, ha ő azt mondja, hogy "meghal" az agyonszeretgetett-nyomorgatott szőrmókja, de hadd legyen már nekem jogom azt mondani, hogy "elpusztul", anélkül, hogy leharapná a fejemet.

Valaki meg nagy bőszen pontoz le, mert nem szeretem az önző kutyatartókat? Csak tessék, jobbra úgyse telik:D

Nekünk is van a családban kutya, gyönyörű golden retriever.

2010. jún. 8. 22:20
 42/56 anonim ***** válasza:

És miért is önző? Kinek árt azzal ha szereti a kutyáját? Neked? Szerintem más kuyáját nem kell sértegetni akármi a véleményed, alkalmazd a saját kutyádra. A döglik és a pusztul elég csúnya szó és senkinek nem lesz semmi baja ha azt mondod meghal. Aztán a te kutyád meg is dögölhet ha te úgy jobbnak látod de más embert tisztelj már ennyire! Tolerancia. Elfogadjuk hogy a másiknak így esik jól és mivel senkinek nem árt azzal hogy szeretné ha az ő kutyájára nem használnának neki sértő szavakat ezért joga van kérni. Nem nagy dolog.

Ja és nagyon nem vagyok hobbikutyás akinek azért van kutyája hopgy dobálja neki a labdát meg simogassa, 10 éve versenyzek az állataimmal és tervezem tenyészteni is a fajtát és mégis fontosak számomra az ilyen dolgok....

2010. jún. 8. 22:27
 43/56 anonim ***** válasza:

Ja és végképp nem kutyuskáim vannak. Igazi kutyáim vannak. Szerintem akit egy roti nem tud kinyírni az már nem kutyuska. :) Bár azt sem kell lenézni akinek kutyuskája van.

Talán ha mondasz egy logikus érvet arra hogy miért van jogod azt mondani hogy megdöglik, megértem. De addig had legyen joga mindenkinek ahhoz hogy más is úgy beszéljen az állatáról ahogy a gazdinak jól esik. Nem hiszem hogy valami bajod esne tőle így joga van mindenkinek ezt kérni.

2010. jún. 8. 22:31
 44/56 anonim ***** válasza:
22%
Maradjunk annyiban,ha a kutyád elpusztul,akkor az sajnálnivaló lesz,de ha te,akkor fellélegzik a világ.
2010. jún. 8. 22:36
 45/56 anonim ***** válasza:
10%
És téged ki kérdezett? -.-" Nagyon béna vagy és nem vágom mit akarsz, mert semmit nem érzek attól hogy itt beszólogatsz szóval teljesen felesleges.. -.-" Engem elég ha azt szeret aki fontos. A világ többi része felőlem csináljon amit akar. :)
2010. jún. 8. 22:40
 46/56 anonim ***** válasza:
10%
Különben meg ahogy mondtam, nekem egyik állatom sem fog sosem elpusztulni legfeljebb meghalni és még akkor is ott van a többi kutyám... :D Én pedig fiatal vagyok és pici korom óta nem voltam beteg, szóval ne álmodozz :)
2010. jún. 8. 22:42
 47/56 anonim ***** válasza:
27%

22.40: na most fogsz koppani,ugyanis a kutyád nem tud szeretni.

Ugyanis képtelen rá.

Az,hogy fiatal vagy,az nem kétséges.Ha valaki ennyi ésszel rendelkezik felnőttkorában az zárt intézetben van.

2010. jún. 8. 23:53
 48/56 anonim ***** válasza:
40%

1, nem a kutyáimról beszéltem, hanem a nagy családomról (görög, azért nagyobb az átlagnál), barátaimról, Páromról! :)

2, a kutya tud szeretni. Az állatok nem emberek, nem képesek utálni, féltékenykedni, irigykedni de szeretni azt igen. Nem úgy mint az emberek, de hát miért is kéne úgy amikor nem azok? :) Esetleg olvassam el a boncolós könyvet megint hogy bebizonyosodjon, nincs igazam? :)

2010. jún. 8. 23:59
 49/56 anonim ***** válasza:
55%
Még hogy a kutya nem tud szeretni! Ekkora ostobaságot is rég olvastam! A kutya több szeretet ad, mint néhány ember..
2010. jún. 9. 09:06
 50/56 A kérdező kommentje:
Sok mindent nem tudok, de abba biztos vagyok, hogy a kutya tud szeretni.
2010. jún. 9. 16:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!