Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg egy "aljas szemét nő"...

Tényleg egy "aljas szemét nő" lennék, amiért a gyerekem jövője és a saját jövőnk fontosabb a kutyánknál?

Figyelt kérdés

Normális környéken szeretnénk felnevelni a jövőre iskolás kisfiúnkat. Ahol most lakunk, jó szakmával is csak éhbéres munkát végzünk mind a ketten a férjemmel, a vállalatok sajnos sorra zárnak be. Rendszeresen szorulunk a szüleink támogatására mindkét oldalról. Ráadásul az iskola, ahová a fiunk járna majd, többségében kisebbségi diákokat nevel, akik agresszívek. Rendszeresek a botrányok az iskola körül.

Sokan vágták már a képünkbe, hogy a semmire vállaltunk gyereket, ami nem igaz! Attól még, hogy nem vagyunk diplomások, nekünk is jár a boldogság. Nem mi tehetünk arról, hogy munka lehetőség nulla ezen a helyen. De nem akarunk így élni örökké, tehát minden összejött ahhoz, hogy kimondjuk, költözni kell!

Innen jön a kutyás probléma. Egy messzebb lévő nagyvárosban kerestük az új jövőnket. Úgy néz ki, mindkettőnket felvesznek egy jobb munkahelyre. Egyelőre bérelni szeretnénk egy lakást, aztán majd ha biztos lesz a helyünk, eladjuk a jelenlegi házat (ha el tudjuk!) és vennénk egyet abban a városban. Gondolom a legtöbben tudjátok, hogy bérelt lakásba nagytestű kutya nonszensz. Ezért úgy döntöttünk, hogy jó gazdát keresünk a gyönyörű, német-juhász kutyánknak. Szerettük volna, ha olyan veszi át tőlünk, akit ismerünk, ezért a facebookon hirdettük meg. Azóta kapjuk a sok negatív kommentet a bejegyzésünk alá, hogy

"remélem majd a gyereketek is lepasszol titeket valahova idős korotokban"

"Aki egy kutyáról sem tud gondoskodni az nem lehet jó anya, sajnálom a fiadat"

és hasonlók.

Nem értem, miért ilyen kegyetlenek velünk az emberek? Mi csak élni szeretnénk egy boldog családban most, fiatalon, amikor itt van az ideje és nem negyven felett. Nincsenek nagy kívánságaink :(

2018. jan. 29. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
21%
Azt birom egy gyereket a kutyahoz hasonlitanak imadom a kutyakat meg egyszer irom, de ne hogy mar egy ember gyerekkel hasonlitsuk ossze. A kutya nem lakasba valo plane egy nemetjuhasz, s nem a kanape zsebi kutyakrol meg szalon kutyakrol duracell nyuszikrol beszelek 😁😁hanem igazi kutyarol, ennek a fajtanak az a szerepe hogy orizze s vedje a hazat s a gazdait terep kell neki, mozgas, termeszet, szabadsag kulonben ki keszul egy tarsashazi lakasban, olyan depresszios lenne hogy nem igaz,a masik ekkkora testu kutya lakasba nem valo foleg hogy teljesen mas kornyezetbe nevelkedett nem egy palota pincsi hogy setalok vele 3at a haz korul, nem tudom mi a nagyobb kegyetlenseg oda adni egy szereto gazdinak hazhoz vagy bezarni elete vegeig egy lakotelepi lakasba kutya tulaj voltam tudom mirol beszelek imadtam 17 eves vizslam de eltavozott meg idosen is nagyon sok volt a mozgas igenye senkinek nem adtam volna oda viszont a vizsla mas fajta el van a lakasba ha kellokep ki van mozogtatva naponta tobb kilometert megtettunk viszont a nemet juhasz sajnos mas tema. Akkor ennyi erovel egy kaukazusi juhaszkutyat is vinni kene magukkal mert hat szegeny kutya mi lesz vele egy kaut vagy kuvaszt is be kene tenni egy lakasba vegulis kutya kutya.minden kutya fajtanak meg van a szerepe az emberek eletebe amellett hogy csaladtag, oriz, ved, vagy vadaszunk a segitsegevel nem mindegy!s ez igen meghatarozza egy ilyen valtozasnal a kutya tovabbi sorsat.Aki meg bohockodasbol tart kutyat az nem kutya gazda.
2018. febr. 9. 21:04
 72/73 anonim ***** válasza:
39%
A masik sajnos vannak nehez helyzetek hogy nincs mas megoldas ahogy pelda is gyermek asztmaval szuletett a kutyus evek ota veluk elt a baba miatt sajnos, a kutyanak mennie kellett egy masik gazdihoz...akkor ez esetben is aljassagrol beszelunk?
2018. febr. 9. 21:14
 73/73 anonim ***** válasza:
32%
Ugyhogy kerdezo/ meg mindig en vok/ ne tartsd magad rossz embernek en mint tapasztalt kutya tulaj mondom hosszu evekig egy vizsla mellett..az a baj az emberek mindig azt nezik nekik mi a jo hogy is szol a kozmondas?ha a kutyaba bele rugsz az akkor is ott lesz melletted na tobbek kozott ezert szeretik a kutyakat mert olyan a termeszete.en viszont azt mondom nem ezert szeretem a kutyat s minden allatot egeszen mas dolgok mozgatnak.a kutya az ember tarsa de nem minden aron,azt kell nezni hogy az allatnak adott esetben mi a legelonyosebb mi lenne az o igazi elettere nem h nekem mi a jo.Persze egy 50 kilos pasztor kutya is nagyon szepen az ember szivehez tud noni csak mindez az erzet egy 60nm es eletterbe nagyon gyorsan meg tudna valtozni... altalaba a gazdik hatranyara.
2018. febr. 9. 21:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!