Nem bírom már tényleg tovább én ilyen szemét tetű emberek között, hogy finoman fogalmazzak nem akarok élni mit csináljak mit tegyek ha minden negatívumom és negatívumok ellenére ragaszkodnék mégis a saját magam életéhez!?
vannak mentális agyi bajaim is sokrétű összetevője van az egész életem egy teljes csőd én icsak egy lúzer vagyok egy örök vesztes 26 éves fiatal ember.
De ami még ezek mellett kiborít azok a patkany rohadek emberek a tolerálatlanság bántások megmarasok megszivatasok és a csaladtagjaim.
Válts környzetet!
Hagyd faképnél őket a fenébe!
De hogy csináljam mindezt? Még a bejelentett havi nettó90.000 ft ból nem tudnék félrerakni ha volna álláshelyem.
Nagyon megfásult lettem az utóbbi években reményt vesztett és csalódott ,tanácstalan,lehangolt, és,meggyötört.
Borzalmas hozzáállásod van.
Hogy mit? Töröld ki negatív kreálás kényszert tudatalattidból.
Tudatos élet, ésszerűség, gyakorlás.
Ha kell segítség, írj rám.
Már egyszer leírtam privát üzenetben a legutolsó kommentelőnek hozzászólónak azt ,hogy ha nem tudnak normálisan emberi módon megértőbben válaszolni az én kiírt feltett kérdéseimre csak és mindenáron irónikusan gúnyolódóan mindezt rosszízű megjegyzésekkel megspékelve akkor nem kell válaszolni nem kötelező!!!
Se a gúnyolódásból se a rosszízű megjegyzésekből nem kérek nem vagyok rájuk vevő.
Remélem elég világosan fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!