Tényleg én vagyok szemét amiért nem akarok 16-17 éves kislányokkal barátkozni? 22/N
Én megértelek!
Orvosiról jöttem el, ahol eléggé megkomolyodtam és mostani szobatársam 18 éves. Egyszerűen nem férünk össze, ő állandóan buliba járna, inna, pasizna és hatalmas hülyeségeken jár az esze, míg nekem nem. Próbált velem barátkozni, de őszintén megmondtam neki, h ez nem menne, mert nagyon gyerek még.
22/L
22 éves létedre jól meg kellett volna b..ni a sok 17 évest
persze a csajokat is :D
Utolsó: a kérdező is lány!
Amúgy a korkülönbség nem számít, az adott ember(ek) viszont annál inkább. Az egyik legjobb barátnőm 8 évvel idősebb nálam, és mindig is jól kijöttünk. Nyilván vakkan dolgok amiben nem ugyanott tart az életünk, de a kor nem számít, ha amúgy jól kijöttök. Ha nem érzed magad jól a társaságban ne menj többet, de talán nem kellett volna így a szemébe mondani. L24
Úgy vettem észre hogy a lányok szinte minden lányt kis csitrinek tartanak ha csak pár évvel fiatalabb náluk.
Én 23 éves vagyok és a társaság ahova járok bulizni ott csak 2-en vannak akik idősebbek nálam. A többiek 1-2 évvel fiatalabbak, a lányok meg 16-18 évesek. Van még egy fiú aki meg a bátyjával jön és ő 16 éves. Nem nézem le azért mert ő még kis sz@ros volt mikor én voltam annyi idős mint most ő.
23F
Most miért kell mindenkiknek mindenkivel barátkozni, nem volt közös téma, nem sok közös volt bennetek. Ennyi!
(Sztem az volt a kár, hogy direktben megmondtad neki, sztem rájöhetett volna magától is, hogy nem voltatok a társaságban egy hullámhosszon. Nem tudom, hogy mondtad meg neki, meg szükséges volt-e egyáltalán ezt külön mondani, az ördög a részletekben rejlik!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!