Nem szemetseg ez anyamtol?
Karacsonyra vettem neki egy nespressos kavefozot mert mindig kaveznak,de csak ilyen olcso kotyogossal.
Most hazajottem baratomtol es kerdeztem hogy kiprobalta-e. Azt mondta nem,minek,ugysem fogja hasznalni. Minek vettem ilyen ajandekot,mikor draga bele a kapszula. Vissza tudom-e vinni.
Vettem neki 2 doboz kapszulat meg ajandek kapszulak is voltak bent.
Iszonyu szarul esik ez. 15.000Ft volt.
Én régebben vettem anyunak, használja a kotyit is,meg az ajándékot is..kiprobált csomo kapszulát,én is viszek alkalmanként és ha kedve van iszik egy jo capuccinot,vagy forro csokit...
És örült mert tölem kapta
A szándékot kell nézni a világ leghülyébb mondata.
Megalázó, ha tudod, hogy tettek magasról rád, csak lekapták a polcról az ajándékodat. Hiába drága, ha nem okoz örömet.
Ha az a szándék, hogy az valamit, bármi jó. De normális helyen a szándék az, hogy örömet okozz.
"Megalázó, ha tudod, hogy tettek magasról rád, csak lekapták a polcról az ajándékodat."
Igen mert ha egy kávézó embernek adunk pluszban egy újabb kávéfőzőt ami különlegeset főz, az aztán marhára "teszek rá" kategória....nem arról van szó, hogy barkácskészletet vett valakinek, akimég egy villanykörtét sem tud kicserélni.
Igazából felesleges ezt az itt fröcsögőknek megmagyarézni, csak a saját lelkinymorotokat vezetitek itt le online.
El lett már mondva:
- találó mert kávézik
- kapott kapszulákat
- nem vette el tőle a másik kávéfőzőt tehát nem csak ezt kell használni
- nincs fenntartási költsége egy kávéfőzőnek mint pl egy autónak, amit itt egy nagy elmés pl-nek hozott.
De remélem ti napi 2-szer vacsi reggeli gyanánt pirítóssal tömitek a fejeteket, mert nehogy már csak ott áll, és "kerülgetni kell" azt a "fölösleges pirítóssütőt" -.-
Azt meg el nem tudom képzelni hogy az itt fröcsögőnél hoogy néz ki egy karácsony. Ha valaki nem olvas a gondolataitokban, akkor hzzávágjátok az ajándékát szenteste?
kapott kapszulákat
ami elég két hétre. Hát tényleg szuper. Veszek neked villanysütőt, nem baj, ha kétszázért újra kell vezetékezni a házat hozzá, tök jó ajándék, nem?
nincs fenntartási költsége egy kávéfőzőnek
Akkor nincs, ha nem használja... ha nem használja, akkor pedig rohadtul találó ajándék volt, tényleg.
kapott kapszulákat
ami elég két hétre
:D :D :D :D komolyan én már csak röhögni tudok rajtad annyira odtoba vagy. Miért kéne 2 hétig cssak azt innia?
Te tudod nekünk mióta van már a polcunkon a már megbontot 2 doboz tabletta? Sok ideje. Ugyanis ha náha napján megkívánok egy lattet akkor megcsinálom, de nyílván nem mindennap flancolok vele. Hihetelen nehéz felfogni, így 100-adjára, látom. A hasonlataid meg egyre nevetségesebbek.
De majd megtudod, ha a családod "véletlenül" elfelejti majd rádnyitni az ajtót, mert minden létező dolgon csak problémázol, utálkozol, meg veszekedsz. Szép kilátások, gratulálok!
Te tényleg nem látod, hogy szándékosan csak problmát keresed mindenben? Hogy lehet így létezni, most komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!