Nem szemetseg ez anyamtol?
Karacsonyra vettem neki egy nespressos kavefozot mert mindig kaveznak,de csak ilyen olcso kotyogossal.
Most hazajottem baratomtol es kerdeztem hogy kiprobalta-e. Azt mondta nem,minek,ugysem fogja hasznalni. Minek vettem ilyen ajandekot,mikor draga bele a kapszula. Vissza tudom-e vinni.
Vettem neki 2 doboz kapszulat meg ajandek kapszulak is voltak bent.
Iszonyu szarul esik ez. 15.000Ft volt.
Elég rosszul reagálta le ezt anyukád.
Szóval azért ilyet kijelenteni, hogy úgysem fogja használni, meg vidd vissza. Akkor használta volna addig, amíg van hozzá kapszula, utána meg eltette volna és amikor lett volna rá való pénz, akkor meg néha vett volna bele kapszulát.
Elhiszem, hogy rosszul esik neked. Nem tudom, hogy te kávézol-e, de ha igen, akkor használd te, vagy ha jön vendéged, aki kávézik, akkor kínáld meg belőle.
Vagy ha nincs erre mód, akkor vidd vissza és legközelebb előbb gondold végig, hogy mi lenne a megfelelő ajándék, vagy inkább ne vegyél semmit.
Aki ért a kávéhoz, tudja, hogy az olcsó kotyogós jobbat főz.
Nyers volt anyukád, de szerintem jobb a nyers őszinteség, mint hazudni. Nem fogja használni, nem akarja használni és tényleg drága, sajnálja hogy erre költötted a pénzed.
Szarul esik?
És szerinted a megajándékozottnak milyen, ha kap valamit, amit nem tud használni, mert nincs rá pénze?
Mi is kaptunk pár éve egy síparadicsomba szobafoglalást. 1600 km, szilveszterkor. Egy héttel előre tudtuk meg. Ruha, utazás, férjemnek szabi a mentőknél, nekem a kórházban... Nyilván nem tudtunk elmenni, és mi voltunk a rosszak.
Nem minden a drága ajándék, sokkal jobb egy olyan, ami örömet okoz.
"de csak ilyen olcso kotyogossal. "
Majd megtanulod, nem mindig a drága és a modernebb a jobb.
Össze sem lehet hasonlítani a kotyogós kávét a kapszulással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!