Nem szemetseg ez anyamtol?
Karacsonyra vettem neki egy nespressos kavefozot mert mindig kaveznak,de csak ilyen olcso kotyogossal.
Most hazajottem baratomtol es kerdeztem hogy kiprobalta-e. Azt mondta nem,minek,ugysem fogja hasznalni. Minek vettem ilyen ajandekot,mikor draga bele a kapszula. Vissza tudom-e vinni.
Vettem neki 2 doboz kapszulat meg ajandek kapszulak is voltak bent.
Iszonyu szarul esik ez. 15.000Ft volt.
De miért kellene minden nap ezt a kávéfőzőt használnia az édesanyjának?! Ha néhanapján kényezteti magát 1-1 különlegesebb kávéval akkor nem elfér? Pláne, hogy kapott is ajándék kapszulákat. Hülyeség az egész úgy ahogy van. Normáliséknál nem az ajándék értékét nézik, meg annyira nem is a hasznosságát, hanem a szándékot.
Én soha senkitől nem várom, hogy olyat vegyen amire szükségem van, mert az ilyesmit megveszem mindig magamnak. Én annak örülök, ha valaki gondolt rám.
A kérdező meg annyira azért nem lőtt mellé, elvégre anyukája kávézik. Ha ritkán használja majd, akkor ritkán, Istenem...Hihetetlen, hogy még karácsonykor is károgni kell egyes embereknek.
Meg azt se mondja nekem senki, hogy évi 1-szer nem jut egy doboz kapszulára, hogy ritkán igyon valami különlegeset.
Lehet lepontozni.
Normáliséknál nem az ajándék értékét nézik, meg annyira nem is a hasznosságát, hanem a szándékot.
Anyuka pont ezt tette. A gyerek vett neki valamit, anélkül, hogy gondolkodott volna, majd azzal jön, hogy pedig drága volt... VEszek neked egy autót, csak tankold, fizesd a kötelezőjét, stb, nem érdekel, ha neked erre nem futja. Igazi szívből jövő ajándék, mi? PEdig drága volt
Neked mi nem világos azon, hogy kapott kapszulákat is hozzá?? Akkor miért is nem lehet kipróbálni anyukának, és megkóstolni mikor kávézik? Ja mert az drááááága. És? Ő fizette? Nem.
Megint egy tipikus eset mikor mindegy csak károgjunk, meg gyűlölködjünk karácsonykor is. Részvétem a családotoknak...Komolyan úgy szidjátok itt a kérdezőt mintha tömeggyilkosságot követett volna el.
Autót hasonlítani egy kávéfőzőhöz, gratulálok.
De miért nem akar megtartani egy lányától kapott ajándékot? :D Kerülgtni? Mit? egy kis gépet...tiszta dráma.
Amúgy úgy tudtam hogy a karácsonyi fröcsögő osztag lepontoz. Komolyan ha nektek ekkora trauma egy ajándék, akkor beszéljétek meg a családotokkal, hogy nincs ajándékozás, vagy csak csokit.
Ilyenkor hálát adok a családomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!