Ezek után szemétség lenne elkérni az exemtől a megítélt gyerektartás egészét?
Állandóan sajnáltatta magát, hogy a fizuja fele elmegy gyerektartásra és egyik napról a másikra élnek. Én ezért csak a megítélt összeg felét kértem el, hogy amikor elviszi a gyerekeket, tudjon róluk gondoskodni.
Tegnap viszont kiderült, hogy 1 hétre leutaztak a Balatonhoz nyaralni, ahol megkérte a barátnője kezét egy nem épp olcsó gyűrűvel.
Ezek után szerintetek jogosan kérném el tőle teljes gyerektartást?
Kérdés, hogy milyen sürün viszi el a gyerekeket, és mit vesz nekik ilyenkor?
Ha hetente többször nála vannak a gyerekek, megveszi nekik az iskolatáskát, vesz nekik kabátot, cipöt akkor jól tetted, hogy a gyerektartás egy részét nem kérted el.
De ha neked kell mindent megvenni, ö meg csak 2 hetente 2 napra elviszi magához a gyerekeket, akkor csak sporol rajtad és a gyerekeken.
A gyürühöz semmi közöd.
Attól, hogy ti szétmentetek, még lehet másik párkapcsolata, sőt, gyűrűt is vehet a menyasszonyának.:-) Itt az a kérdés, hogy valóban túlzott mértékű-e a gyerektartás, vagy csak neked rinyált folyamatosan, mert úgy tűnik, nálad ez bejön. Ha valóban veszélyeztette a megélhetését, bátran fordulhatott volna bírósághoz is, nekem inkább ez nem tetszik a történetben.
Az jogos, hogy ha elviszi hetekre a gyerekeket, akkor arra az időre ne fizessen, hiszen nála vannak. Most viszont nincs akadálya annak, hogy elkérd a teljes összeget, de ez független a balatoni nyaralástól és a jegygyűrűtől. Ha sokallja, forduljon a bírósághoz.
Én igenis kérném az egészet, mert jár a gyerekemnek.
Tökmindegy milyenek a körülmények.
"a fizuja fele elmegy gyerektartásra"
Ne b*ssza már meg a jehova, hát mi a jó éssanyja térde kalácsának csinálta a világra őket?!
Kérd el a teljes összeget. Csórólali...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!