Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szemetseg ez anyamtol?

Nem szemetseg ez anyamtol?

Figyelt kérdés

Karacsonyra vettem neki egy nespressos kavefozot mert mindig kaveznak,de csak ilyen olcso kotyogossal.

Most hazajottem baratomtol es kerdeztem hogy kiprobalta-e. Azt mondta nem,minek,ugysem fogja hasznalni. Minek vettem ilyen ajandekot,mikor draga bele a kapszula. Vissza tudom-e vinni.

Vettem neki 2 doboz kapszulat meg ajandek kapszulak is voltak bent.

Iszonyu szarul esik ez. 15.000Ft volt.

2017. dec. 27. 11:05
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
88%

Nem szemétségnek, hanem nyersnek nevezném.

Tényleg hamarabb át kell ezt gondolni, anno mi is gondolkoztunk azon, hogy veszünk egy kapszulást.. de sokkal drágábban jön ki, ezért maradtunk a régi kotyogósnál. :)

2017. dec. 27. 12:07
 12/53 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Főleg, ha tudtad, h ragaszkodik a kotyogóshoz , s nem iszik más kávét.

Mellesleg, a kotyogós jó kávét főz, én kihoztam Angliába is..

2017. dec. 27. 12:09
 13/53 anonim ***** válasza:
89%

Ha megvan a blokkod és tényleg nem volt még használva, akkor vissza tudod vinni, bár nem kötelesek átvenni, de az esetek 99%-ában így ünnep után megteszik.

Viszont lehet, hogy a pénzt nem adják vissza, hanem le kell vásárolnod, de így is jobban jársz, mintha anyád szekrényében állna.

2017. dec. 27. 12:12
 14/53 anonim ***** válasza:
57%

Én is kiakadtam volna ha ilyen stilusban mondaná ezt nekem valaki!

Ezentúl max.utalványt vegyél neki abbol azt vesz amit akar..

2017. dec. 27. 12:36
 15/53 anonim ***** válasza:
88%
Senki sem hibás itt. Te csak jót akartál, de anyukádat sem hibáztatom, az átlag kávéfogyasztó szerintem nem szívesen költ ennyi pénzt a kapszulákra. Főleg, ha napi több kávét is megiszik, egy hétig se tart ki egy doboz. Próbáld meg visszavinni a boltba.
2017. dec. 27. 12:43
 16/53 anonim ***** válasza:
32%

Nem értek egyet az előzőekkel.

Szerintem a kapszulás és a kotyogós is egyformán finom, én személy szerint azért szeretem a kapszulásat, mert pár másodperc alatt elkészül a kávé és könnyű tisztítani.

Egyébként meg rengetegféle kapszula van hozzá, van nagyon erős espresso, hosszú kávé, latte machiato stb.

Ha nem veszik vissza, 10-árt simán el tudod adni valamelyik netes aukciós oldalon.

2017. dec. 27. 12:45
 17/53 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk, azt ezert tulzas mondani, hogy aki ert a kavehoz, az tudja, hogy a kotyogos jo kavet foz. En is megiszom, nem vagyok sznob, de a kotyogos nem foz jo kavet, mert a csovon, ahogy vegig folyik, meg is eg a kave, ezert olyan irgalmatlan keseru. A kave nem kell , hogy keseru legyen. A jo kave savanyu. Ez kb olyan, mintha a la fiesta borokat felmagasztalnank az egig.
2017. dec. 27. 12:46
 18/53 anonim ***** válasza:
86%
Elhiszem, hogy rosszul esik neked, de nem tartom "szemétségnek". Egyszerűen nem "talált" az ajándékod, elég gyakran előfordul ilyen. Mi már ezért ajándékozunk évek óta előre megbeszélt dolgokat (ünnepek előtt megkérdezzük egymást, kb. mit szeretne).
2017. dec. 27. 12:46
 19/53 anonim ***** válasza:
36%
Még várjál vele. Pár éve én is pont így jártam, igaz az én szüleim Szarvasi kávéfőzőt használtak. Igaz nekem nem mondták a szemembe, hogy nem örültek neki, de abból sejteni lehetett, hogy még csak ki sem vették a dobozából. Ahányszor csak jöttek hozzánk vendégségbe, mindig kapszulás kávéval kínáltam őket. Most már annyira rákaptak, hogy már anyám hív ha valahol négyet fizet ötöt kap akció van. Apámat idézve a Szarvasi is megmaradt arra az esetre, ha nincs idő élvezni a kávézást, de ha kicsit kényeztetni szeretné magát, akkor már csak kapszulásat iszik.
2017. dec. 27. 12:53
 20/53 anonim ***** válasza:
81%

Itt a legutolsó dolog, hogy melyik jobb kávé.

Nem ajándékozunk olyant, amit az illető nem tud használni, fennntartani, stb, mert nincs rá pénze. Egy gyerek tudhatná a szülőről, hogy milyen anyagi lehetőségei vannak. Ez a legegyszerűbb, megvenni valamit gondolkodás nélkül, mit sem törődve azzal, akinek szánjuk. Utána meg morogni, hogy mennyibe került, utálatos dolog.

2017. dec. 27. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!