Nem szemetseg ez anyamtol?
Karacsonyra vettem neki egy nespressos kavefozot mert mindig kaveznak,de csak ilyen olcso kotyogossal.
Most hazajottem baratomtol es kerdeztem hogy kiprobalta-e. Azt mondta nem,minek,ugysem fogja hasznalni. Minek vettem ilyen ajandekot,mikor draga bele a kapszula. Vissza tudom-e vinni.
Vettem neki 2 doboz kapszulat meg ajandek kapszulak is voltak bent.
Iszonyu szarul esik ez. 15.000Ft volt.
Nem szemétségnek, hanem nyersnek nevezném.
Tényleg hamarabb át kell ezt gondolni, anno mi is gondolkoztunk azon, hogy veszünk egy kapszulást.. de sokkal drágábban jön ki, ezért maradtunk a régi kotyogósnál. :)
Nem.
Főleg, ha tudtad, h ragaszkodik a kotyogóshoz , s nem iszik más kávét.
Mellesleg, a kotyogós jó kávét főz, én kihoztam Angliába is..
Ha megvan a blokkod és tényleg nem volt még használva, akkor vissza tudod vinni, bár nem kötelesek átvenni, de az esetek 99%-ában így ünnep után megteszik.
Viszont lehet, hogy a pénzt nem adják vissza, hanem le kell vásárolnod, de így is jobban jársz, mintha anyád szekrényében állna.
Én is kiakadtam volna ha ilyen stilusban mondaná ezt nekem valaki!
Ezentúl max.utalványt vegyél neki abbol azt vesz amit akar..
Nem értek egyet az előzőekkel.
Szerintem a kapszulás és a kotyogós is egyformán finom, én személy szerint azért szeretem a kapszulásat, mert pár másodperc alatt elkészül a kávé és könnyű tisztítani.
Egyébként meg rengetegféle kapszula van hozzá, van nagyon erős espresso, hosszú kávé, latte machiato stb.
Ha nem veszik vissza, 10-árt simán el tudod adni valamelyik netes aukciós oldalon.
Itt a legutolsó dolog, hogy melyik jobb kávé.
Nem ajándékozunk olyant, amit az illető nem tud használni, fennntartani, stb, mert nincs rá pénze. Egy gyerek tudhatná a szülőről, hogy milyen anyagi lehetőségei vannak. Ez a legegyszerűbb, megvenni valamit gondolkodás nélkül, mit sem törődve azzal, akinek szánjuk. Utána meg morogni, hogy mennyibe került, utálatos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!