Kell bocsánatot kérni? És hogyan?
Nem az udvariasság, hanem az udvariaskodás nem elvárható! Van különbség! Egy párkapcsolat arra van, hogy ott tudják leginkább önmagukat adni az emberek. Legtöbbször vagy magától jön valami, vagy sehogy.
Ha te akkor úgy érezted, hogy nem tiszteled az akaratát, akkor az a te érdekeddel ellentétes volt, ha csak nem direkt akartál vele kicseszni, ami még rosszabb...
Ezért így utólag bocsánatot kérni , tök hülyeség...
Akkor szerintem azokkal foglalkozz. Nem szabad mindig a múlton rágódni, mert az bizony teljesen megkeseríti az ember életét, ami persze kihatással van a körülötte élőkre is. Tudom nagyon jól, mert én is szoktam néha rágódni dolgokon, de ezeket próbálom minél hamarabb elhesegetni, mert nem szeretnék depresszióba esni. Előttem lebeg, hogy még fiatal vagyok, nekem még gyerekeknek kell életet adjak, és nem szabad beleesni, és rágódni ezeken. Túl kell lépni. Erőt venni magunkon és élni tovább az életet azokkal akik szeretnek minket, akik ott vannak mindig mellettünk és feltétel nélkül megbízhatunk bennük. Ennyi. Gondold át szerintem.
Pusza.
A sok 83%-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!