Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktatok bocsánatot...

Hogyan szoktatok bocsánatot kérni egy rokontól ha megbántjátok?

Figyelt kérdés
Összevesztem az egyik rokonommal, és elég szemtelen voltam vele. Már megbántam (bár szerintem igazam volt) de nem ilyen stílusban kellett volna beszélnem hozzá. Már lefeküdt aludni, de nem szólt hozzám egész délután, ahogy ismerem holnap reggel sem fog. Hogyan engesztelhetném ki majd? Nem akarom hogy egész nap ne szóljon hozzám. Ezzel az őrületbe tud kergetni.
2011. okt. 30. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:

"Látsz rá esélyt, hogy elfelejtsük a tegnapiakat? Ne haragudj, hogy szemtelen voltam, nem így kellett volna elmondanom a véleményemet. Legközelebb megpróbálok erre figyelni, mert nem szeretnélek sem megbántani, sem haragban lenni veled."

Ha erre sem oldódik fel, "Én úgy érzem, korrekt voltam a bocsánatkéréssel. Ha újra szóba állsz velem, tudod, hol találsz."

2011. okt. 30. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Jó amit az első írt max hozzáteheted még hogy bár én úgy gondolom hogy igazam volt akkor sem így kellett volna beszélnem.....
2011. okt. 30. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!