Hogyan kérjek bocsánatot apámtól? Már nagyon bánom.21/L
Egyik nap eléggé veszekedtünk és kiabáltunk egymással.
Én nagyon ideges és dühös lettem és azt vágtam a fejéhez ,hogy "miért nem te haltál meg anya helyett".
Ez nagyon súlyos.
"Bocsánat, apa, nem úgy gondoltam, kérlek, ne haragudj rám. Csak tudod mérgemben kicsúszott a számon, mert nagyon hiányzik anya. Természetesen nagyon szeretlek Téged is." És egy puszi.
Hát most kijöttek a könnyeim. Szörnyű vagy :(( SOHA nem lennék képes ilyet mondani édesapámnak...:'(
23L
"Szörnyű vagy"
Tudom. :(
Főzd meg a kedvenc kajáját vacsorára és mond meg, h apa bocsánat,hiányzik anya és mérges voltam rád stb...szeretlek apa,puszi,ölelés,kajálás stb.
Sok sikert!
Ja és mint anyuka irom, a szülői szeretet feltétlen és megfog bocsátani.
"Szörnyű vagy :("
Ha megbántad, és bocsánatot akarsz (és fogsz) kérni, nem lehetsz olyan szörnyű.
Nem vagy szörnyű. Mindenki mond olyat, rengetegszer, amit nem lenne szabad, de később megbán. Mert emberből vagyunk, és ha már feltámad a lelkiismeretünk, akkor azt jelzi, hogy jók is vagyunk.
Apád meg fog bocsátani, ha kéred. Talán nem azonnal, talán csak másnap, egy hét múlva, de ő is át fogja gondolni, ha látja rajtad a megbánást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!