Ez már élősködés vagy csak én érzem igy?
Egyetemista lány vagyok,diákként dolgozok mikor mit,lakást bérlek,fizum nagy része erre megy el.A párom dolgozik,anyukájáékkal lakik,jól keres,haza nem ad semmit.Egyre többet van nálam,amit eleinte szerettem is,imádok vele lenni...de...mindig van de...egyszerűen nem fogja fel,hogy anyagilag én ezt nem engedhetem meg magamnak,ezt főzzek neki,azt csináljuk reggelire,vagy ha ő főz akkor hozzávalókat találja meg mindig a hűtőbe,innivaló heti 3 karton fogy el (magamnak havi 1 karton elég),és elvárja,hogy ezt én fizessen.Mikor mondom,hogy ha jön fel,akkor legyen szives boltba bemenni,és hozni legalább innivalót,neki kocsival egyszerűbb mint nekem tömegközlekedve,vagy vacsihoz 1-2 hiányzó hozzávalót,mindig vagy elfelejti,vagy "nincs nála pénz,ő meg kártyával nem fizet",vagy "jó a spagetti most sajt nélkül is,majd főzök teát,nemkell innivalót felhozni,és hasonlók.
Már én érzem magam rosszul ha mondom,bár nem hatja meg...
Kezdem unni.
Vélemény?
Sajnos ezek a férfiak, mikor családjuk van akkoris csak a saját igényeiket nézik! Megveszik a drága autókat, arra költik a fél fizetésüket, plazma TV-ket vesznek a feleség meg tartja el őt is a gyerekek mellett!
Persze ezek mellett még elvárják, hogy a feleségük főzzön nekik minden nap! Ám pénzt haza adni már luxus!
Hát mondd meg neki, hogy nincs pénzem téged etetni és itatni, ha itt akarsz enni, vedd meg a hozzávalókat, vagy egyél és igyál otthon.
És ha kölcsön akar adni, akkor mondd neki, hogy ok, de a vacsorája 654 Ft-ba került, legyen szives kifizetni neked. És akkor adhat kölcsön.
Ezt le kell ülni és meg kell beszélni, nem szégyenlősködni.
Ha kvázi együtt éltek, járuljon hozzá anyagilag a SAJÁT eltartásáhot.
mint irtam,tegnap kiürült a hűtő...reggel dolgom volt,ettem mekiben,neki meg hagytam cetlit,hogy ha éhes,akkor menjen le a boltba vegyen kaját
kiscsomag gazdaságosvirslit meg 2 zsömlét vett:D
(ha én veszem,akkor csak a sajtosvursli jó,de mind1...)
vacsit nem főzök,nincs hozzávaló,mondtam hogy nincs rá pénzem,ha vacsit akar,akkor vegyünk hozzávalót együtt vagy rendel magának...csak anyit reagált,hogy de miért van megvonás,nem ehhez van szoktatva,modtam h mostantol z van,nincs rá pénzem
kis fogyókura amugyis ráfér,majd kiváncsi leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!