Mit reagáljak erre? Én kicsit kellemetlenül érzem magam miatta, de nem akarom megbántani.
Van egy lány, akivel már régebb óta levelezünk. Jó barátoknak tekintjük egymást, annak ellenére, hogy még nem találkoztunk. De kicsit félre érthető videókat és kommenteket ír facebook-on az üzenőfalamra. Ezekre nem szoktam reagálni. Nem úgy gondolja Ő sem, de ezt a 400 valamennyi ismerősöm nem biztos, hogy így gondolja.
Hogy mondjam meg neki finoman, hogy ne bántódjon meg?
Tegnap temette el az apukáját, édesanyja rákos, testvére szintén beteg. De ezt ugye nem mondhatom el mindenkinek, mert csak én tudom.
Én 21, Ő 24 L
En letorulnem. Nem mondanek semmit.
Nem ismeritek egymast, biztos hogy ennyi beteg van korulotte, vagy csak beadja a sajnal dumat?
Nem feltetlenul leszbikus kihivas a dal amit kuldott.
1. Tudja, szereted az eloadot
2. Ha csak a cimet analizljuk, hogyan tudna elni nekuled, teged is elveszteni (mint baratot), hogyan tudna segitseged, biztatasod nelkul elni. Elni az t nem kell szo szerint venni, hanem lehet, hogy tovabb kuzdeni, tovabb menni, stb
Szerintem nem is gondolta vegig, a szovegre nem is figyelt oda.
Ez meg nem gaz.
Az ilyen levelezgetések amik csak a virtuális 'valóságban' léteznek csak megsúgom,hogy nem valódiak.Bármi is igaz az ő életével kapcsolatban,teljesen máshogy van az életben,hiába igaz.
Az ilyen kapcsolatok nem vezetnek sehova....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!