Szerintetek ez gáz? Kicsit kezdem kellemetlenül érezni magam.
A barátommal fél éve vagyunk együtt,most kezd rajtam kiütni egy probléma, nem tudom,kell-e hogy zavarjon...:(
Én egy közös albérletben lakom 3 barátnőmmel, közös szobában egy másik lánnyal. Ritka,amikor nálunk van a barátom,mert a barátnőmtől se várhatom el,hogy költözzön folyton máshoz egy-egy éjszakára,bár természetesen bejátszottuk már egy párszor,ennyit ő is megtehet.
Időnk hatalmas részét együtt töltjük. Majdnem minden nap együtt alszunk,de ha nem is,akkoris minden nap találkozunk.
Általában....na jó,mindig....náluk vagyunk,és ez a problémám.
Apukájával és 2 bátyjával lakik egy elég nagy,tetőtéri,galériás lakásban. Saját terünk van,fent,nem zavarunk senkit,jóban vagyok a fiúkkal és az apukájával is...de szinte már ott lakom... :S
Tegnap például nem volt már otthon náluk kaja és egy szó nélkül megkérdeztem a barátomat,hogy mit szeretne vacsizni,bevásárolok hozzá,ez nekem nem jelent gondot,ugyanis ez a legkevesebb.
Mivel azért 4 férfi lakik ott,én próbálom azért rendben tartani amennyire lehet,főleg a konyhát,de ezt is örömmel csinálom,ez a minimum...
De tényleg kezdem magam kínosan érezni. A barátom mindig hív, a bátyókkal mindig elhülyülök,az apujával is jól elbeszélgetek,senkin nem látom,hogy zavarná őket, de előttem mégsem mutatnák ki...
Szerintetek ez nagyon rossz? Hogy ennyit vagyok ott?
Nálunk nem tudunk lenni :(
Szerintem korrekt ez így, hogy alkalomadtán bevásárolsz, a háztartásba besegítesz. Így látják, hogy nem vagy ingyenélő, arról meg nem tehetsz, hogy van egy szobatársad, tényleg nem hordhatod a nyakára a párodat.
Összeköltözésen még nem gondolkodtatok? Hisz ahogy kiveszem, többet vagy náluk mint otthon, akkor kár albérletet fizetni, nem?
Igazából mi a probléma? Vagy csak én nem látom?
Jól elvagy, csinálsz kaját,vásárolsz, rendben tartod a lakást.
Azt hiszem ilyet keres minden pasi.
Abszolút korrekt vagy.
Problem???
nem vagyok csicska, attól távol vagyunk,hogy csicskáztassanak,kedves utolsó,ha meg valami olyasmire kérnek,azt viccből teszik,és tudom,hogy nem várják el,hogy pincétől padlásig ragyogjon minden.
A többieknek köszönöm a megerősítést:) Továbbra is így fogom folytatni,bevásárolok,rendet teszek,beilleszkedek :)
Összeköltözni sajna nem tudunk, mert az egy dolog,hogy én amúgyis albiban lakom,de a barátom nem dolgozik jelenleg. Lehet,hogy egyszer sor kerül rá,nem is olyan sokára,de még fiatalok is vagyunk igazából. Én 19 vagyok ő pedig majdnem 21
vagyis bocsi,nem utolsó,12:54-es :)
közbejött mégegy mikor írtam..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!