Most mit csináljak? Én érezzem magam kellemetlenül? :S
Szóval 32 fős osztályom van, 12 fiúval, többi lány.(énis fiú vagyok). Egész évemet lányokkal töltöm, ugyanis a fiúkkal értelmes dolgokról nem tudok beszélni, szétunom magam, ha velük vagyok, és a semmiről tudnak beszélgetni, egyszerűen nem bírok velük egy légtérben lenni. A másik, hogy csak én utálom a focit, mindig "kiközösülök" a játékbóltesiórán, ut*álok focizni.:-S
No már most mindenki k*cs* b*zinak, meg homárnak hív, pedig nem tehetk róla, ha velük nem tudok szót érteni.:)
Fiúk közüls most is csak én lettem 5-ös matekból..Komolyan mondom...éeletem legrosszab két óra közti szünetét éltem meg...Minden b*zeránsnak elhvítak...Nagyon rosszul esik, de nem tehetek róla, ha a lányokkal értem meg a közös hangot...
Hagyjam rájuk, vagy mi?? Még 3 évet ki kell bírnom velük..-.-
Ha jobban kijössz a lányokkal, akkor természetesen legyél velük.
Ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak.
Idővel jobb lesz, a fiúk is érettebbek lesznek és másképp fognak hozzáállni a dologhoz.
Csak ne add fel! ;)
14/lány
ezek nyomik,plusz csak irigyek. hagyd a fenébe őket. velem anno ugyanez volt fordítva. fiús csaj voltam,a fiúk imádtak mint havert,mert jól lehetett velem dumcsizni,mentem velük focizni is akár. a nyafka,picsogó lányokkal egy szót se tudtam beszélni,annyira mások voltak-2 kivétellel-
a csajok utáltak,kiközösítettek,lek..áztak,csak mert ette őket a fene h engem a fiúk mindenhová vittek,őket meg nem.
a lényeg h te jól érezd magad.
A "kiközösülök" az nagyon tetszik :)
Nem hiszem, hogy ki kell bírnod még három évet, nyugodtan menjél át egy másik suliba, ahol talán normálisabbakat fogsz kifogni.
Nem hiszem hogy kis bu*i lennél, csak éppen nem pont olyan vagy mint ők. Sajnos a hülyék még eyt sem képesek elviselni, ezért bántanak-ne hagyd magad, állj odébb.
Csak irigyelnek! Hagyd rájuk. Majd rájönnek, hogy jobb a csajokkal "haverkodni"!
Őszintén szólva mindig is szimpatikusak voltak azok a fiú osztálytársaim, akik képesek voltak a lányokkal is kijönni és nem csak magukkal... Ez egy vonzó dolog és nem b*zis. Épp az a b*zis, hogy csak egymással vannak el...
Érdekes kamaszlogika...
Tehát az a fiú, aki szeret lányok közt lenni, az a bu.zi.
Az a fiú, aki csak fiúk közt szeret lenni, az nem bu.zi.
Régen voltam kamasz, de nálunk pont fordítva volt. :DDD
"mindig "kiközösülök" Ez tetszik.
Amúgy ne fogalkozz velük csak irigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!