Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Én érezzem...

Most mit csináljak? Én érezzem magam kellemetlenül? :S

Figyelt kérdés

Szóval 32 fős osztályom van, 12 fiúval, többi lány.(énis fiú vagyok). Egész évemet lányokkal töltöm, ugyanis a fiúkkal értelmes dolgokról nem tudok beszélni, szétunom magam, ha velük vagyok, és a semmiről tudnak beszélgetni, egyszerűen nem bírok velük egy légtérben lenni. A másik, hogy csak én utálom a focit, mindig "kiközösülök" a játékbóltesiórán, ut*álok focizni.:-S

No már most mindenki k*cs* b*zinak, meg homárnak hív, pedig nem tehetk róla, ha velük nem tudok szót érteni.:)

Fiúk közüls most is csak én lettem 5-ös matekból..Komolyan mondom...éeletem legrosszab két óra közti szünetét éltem meg...Minden b*zeránsnak elhvítak...Nagyon rosszul esik, de nem tehetek róla, ha a lányokkal értem meg a közös hangot...

Hagyjam rájuk, vagy mi?? Még 3 évet ki kell bírnom velük..-.-

2011. jún. 9. 14:06
1 2
 11/18 orbit-titkosnév ***** válasza:
Én is így vagyok, nem szereteke nagyon focizni és a lányokkal beszélek meg mindent, mert ha mondok a fiúknak valamit akkor júj,jújognak, meg stb. 10/f
2011. jún. 9. 14:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!!:D Hát igazából 2-3 fiú van, akivel azért jóban vagyok...De amúgy a többi egymás befolyásolása latt van, (ciki, ha nem egyezik a véleményük). De azért megnyugodtam, hogy vannak értelmes gondolkodású emberek!:)
2011. jún. 9. 14:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy savanyú nekik a szőlő.

Ők meg majd állnak bambán, amikor a legjobb csajok veled dumálnak, és nem velük, mert ők buta, üresfejű fiúk, akikkel nem lehet egy épkézláb beszélgetést kezdeményezni.

Vágj fel, és élvezd a helyzeted, nehogy már te legyél az, akit emiatt lenéznek!!!

:)

2011. jún. 9. 14:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Amint lesz barátnőd(de persze csak ezért ne erőltesd) el fognak oszlani a kételyek.Egyébként nem tudsz mit tenni.Később előnyödre válik, hogy jobban érted a nőket.Vagy próbálod:)

Nem tudom, hogy attól miért lesz valaki férfiasabb, ha szereti a focit?Ez kötelező ahhoz, hogy bizonyítsd a nemi identitásod.Hát figyelj, eltellik az a 3 év, hamarabb mint most hinnéd és akkor bizony nehéz helyzetben lesznek ha a fociból akarnak megélni.Ez eddig keveseknek ment.De arra két-három emberre még lehet hogy építhetsz, még az elején vagytok a közösségépítésnek.

2011. jún. 9. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem mellesleg pont az a "mai" nők problémája, hogy a ferfiak bizony felnott korukban is olanok, mint a Te 8-9 süsketeg fiú osztalytarsad; nem alkalmasak kapcsolatteremtesre, es a vilagnezetukkel is baj van, pont ahogy irod, egymasnak akarnak megfelelni, mert nincs SAJÁT gerincuk, saját normájuk, ami szerint élni MERNÉNEK (mindenki ellenében akár).

Latatlanban is Téged valasztanálak!;) (35/L)

2011. jún. 9. 14:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Fúú, köszönöm.:D:D Tök jól esik a mai nap után ezek a szavak!!:D:D
2011. jún. 9. 16:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen. Mert ez az a problemakör, amin az értelmesebbek pörögnek.:) Egyebkent lehet, hogy ha elviselhetetlen a helyzet, érdemes megfontolni az iskolaváltást, mert fölösleges hagyni, hogy iylen körülmények kínozzanak. De a jobb közeget senki sem garantalja sajnos. Viszont ha tanulmanyilag kimagaslasz, akkor mar ez lehet indok az iskolavaltasra. eleg durva, ha 12 fiu kozul csak egy tud 5-ös matekdogat irni, és raadasul ezert még ki is nézik!... Nem előnyös a tanulmanyi előmeneteledben, ha negativan ítélik meg egy iskolaban (!!!) a jó tanulmanyi eredmenyeket!... (35/L)
2011. jún. 9. 16:43
 18/18 anonim ***** válasza:

nem tudom hány éevs vagy,de gondolom még fiatalka.Majd néhány év múlva jó nagy pofáraesés lesz nekik,hogy ők azt sem tudják eszik vagy isszák e a lányokat,körülötted meg hemzsegnek majd a jobbnál jobb csajok..

irigyek !és gyerekesek,nem kell velük foglalkozni.Majd benő a fejük lágya,.

2011. jún. 9. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!