Miért szeretik kavarni a dolgokat az emberek? Ráadásul felnőtt emberek. Nem gondolják, hogy ez kellemetlenül érinthet?
Hát mikor olvastam, azt hittem két 10 évesről van szó.
A párod és a barátnőd is nagyon gyerekes.
Nagyon sok olyan dolog volt nekem már, hogy egyik "barátnőm" kibeszélt a hátam mögött, a szememben meg én voltam neki a legjobb barátnője. Na most mikor ezt megtudtam egy illetőtől megkért hogy ne csapjak veszekedést. Nem mondtam a lánynak erről semmit hogy én ezt véletlenül tudom, csak nem foglalkoztam vele, és megjegyzéseket tettem mikor mondta hogy így a legjobb barátnőm meg úgy.
Vágül a lány aki nekem elmondta Ő mondta el a lánynak, hogy tudok mindent. És még a csaj veszekedett, hogy milyen jogon. 13L
erről csak ennyit: Felnőtt ember viselkedjen felnőtt módjára
Az emberek nagy része szeret más dolgaival foglalkozni ahelyett, hogy a saját háza táján söprögetne.
Ha ilyen szituációban vagy, akkor az a helyes, ha meg sem hallgatod azokat, amit egymás ellen beszélnek. Felnőttek, oldják meg egymás között a problémáikat, ne téged idegesítsenek vele és kész. Ezt nyugodtan elmondhatod nekik.
Miért szeretik kavarni a dolgokat az emberek? - Mert felgyülemlett serelmeik vannak, ilyen emberek, meg fejlödnek... Sajnos nemcsak a 10 evesek, es van, akinek elete vegeig "sem nö be a feje lagya" (legalabbis ebben az eletben).
Mire jo ez? - Semmire.
Nem gondolják, hogy ez kellemetlenül érinthet? - Nem, nem gondolkodnak, hanem indulatbol beszelnek es cselekednek.
A törtenetet elolvasva, ha velemeny is erdekel: szerintem azt kell nezni, ami neked tanulsag ebböl. Mit mond ez neked, van-e benned ilyen hajlam...stb. Hogy jobban megertsd öket: Amikor "elszoltad magad", abban a pillanatban miert ingott meg a szilardsagod...? Ök esetleg ugyanigy kikanalazgatjak a dolgokat es jatszmaznak? Helyettük nem dönthetsz, azt csinalnak, amit akarnak, ahogy döntenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!