Csunya gyerekből szép felnőtt? Szép gyerekből átlagos?
Szerintetek van benne igazság? Láttatok már ilyet?
Szeretnék reményt kapni.
mások szerint aranyos voltam kisebb koromban....szerintem nagyon undorító voltam,anyám mindig levágatta a hajamat ilyen bilifejre és a fejem tetején egy tincset felgumizott és az ott égnek állt (wtf?) szal nagyon ronda voltam...
bár nem mintha most nem lennék az...
de amúgy múltkor láttam egy oldalon,hogy Avril Lavigne hogy nézett ki kislányként :) és ilyen szürke kisegér feje volt,de most már nagyon szép :)
13l
Szerintem van benne valami:)Én kisgyerekként egyáltalán nem voltam szép,kislányos,sőt nagyon is fiús volt a hajam,az arcom is fiús volt,fiús ruhákba jártam,aztán ahogy kamasz lettem,nagyon pattanásos voltam,meghíztam,szemüveges lettem..stb.Egyáltalán nem voltam szép,míg a körülöttem lévő lányok olyan szépek voltak,és nőiesek.
Azóta rengeteget változtam,kinőiesedtem,megnőtt a mellem,lett széles csípőm,már nem vagyok pattanásos,a hajam megnövesztettem derékig érőre,és a sok vágásnak köszönhetően most nagyon dús,mindenki dicséri.A pattanásaim elmúltak,a szemüvegem lecseréltem kontaktlencsére.Ma annyi pasi megfordul utánam,és nagyon sokan "udvarolnak" nekem,magam is meglepődöm:)
Viszont van olyan ismerősöm aki csúnya volt kis korába,és később se lett szebb,inkább átlagos,meg olyan is aki szép gyerek volt és felnőtt korára is szép maradt:)
19/L
Valóban van ilyen, már tapasztaltam a környezetemben. Egyik volt osztálytársam nagyon csúnya volt általános iskolában, ilyen kis egér. Most 20 éves és ő az egyik leggyönyörűbb lány akit valaha láttam.
Én nagyon szép kislány voltam. Pont múltkor mondta az egyik ismerősöm, hogy én kislányként is gyönyörű voltam, és most is az vagyok, pedig sokszor a gyermekkori szépség elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!