Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gáz? Kicsit...

Szerintetek ez gáz? Kicsit kezdem kellemetlenül érezni magam.

Figyelt kérdés

A barátommal fél éve vagyunk együtt,most kezd rajtam kiütni egy probléma, nem tudom,kell-e hogy zavarjon...:(

Én egy közös albérletben lakom 3 barátnőmmel, közös szobában egy másik lánnyal. Ritka,amikor nálunk van a barátom,mert a barátnőmtől se várhatom el,hogy költözzön folyton máshoz egy-egy éjszakára,bár természetesen bejátszottuk már egy párszor,ennyit ő is megtehet.

Időnk hatalmas részét együtt töltjük. Majdnem minden nap együtt alszunk,de ha nem is,akkoris minden nap találkozunk.

Általában....na jó,mindig....náluk vagyunk,és ez a problémám.

Apukájával és 2 bátyjával lakik egy elég nagy,tetőtéri,galériás lakásban. Saját terünk van,fent,nem zavarunk senkit,jóban vagyok a fiúkkal és az apukájával is...de szinte már ott lakom... :S

Tegnap például nem volt már otthon náluk kaja és egy szó nélkül megkérdeztem a barátomat,hogy mit szeretne vacsizni,bevásárolok hozzá,ez nekem nem jelent gondot,ugyanis ez a legkevesebb.

Mivel azért 4 férfi lakik ott,én próbálom azért rendben tartani amennyire lehet,főleg a konyhát,de ezt is örömmel csinálom,ez a minimum...

De tényleg kezdem magam kínosan érezni. A barátom mindig hív, a bátyókkal mindig elhülyülök,az apujával is jól elbeszélgetek,senkin nem látom,hogy zavarná őket, de előttem mégsem mutatnák ki...

Szerintetek ez nagyon rossz? Hogy ennyit vagyok ott?

Nálunk nem tudunk lenni :(

2011. júl. 28. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12:54 es vagyok, igen arra vigyázz nehogy kihasználjanak, mert a pasik hajlamosak rá sajnos!
2011. júl. 28. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Szó nélkül megkérdezted? :D Mutogatás?

Bocsi, muszáj volt megjegyeznem :D Amúgy lehet, hogy nem örül mindenki a jelenlétednek, csak nem mutatják ki... tapasztalatból mondom. Apósom egy áldott lélek, ritkán hallani rossz megjegyzést valakire az ő szájából. Segítőkész, csendes, rendes ember. De amikor a mostani sógornőméknél családi problémák adódtak és a lány átmenetileg az apósékhoz költözött (nem bőröndökkel meg hasonlók, csak nagyon sokat volt ott, ahogy te is) na akkor hallottunk egy-két cifra szót. Valakinek el kellett mondja, de nem akarta megbántani a leendő menyét.

Szerintem nem illik valakinél élősködni (még akkor is ha beleszállsz a költségekbe), ha neked is van otthonod. Megzavarod a normál életrendjüket.

2011. júl. 28. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:
jóba vagy mindenkivel,nem vagy ingyenélő,kiveszed a részed..szerintem ez így tökéletes :)
2011. júl. 28. 13:11
 14/16 A kérdező kommentje:

de végülis nem lakom ott. a lényeg,részletesen leírva annyi,hogy,pl egy átlagos nap :

délután átmegyek hozzájuk,megebédelünk,lustálkodunk egy kicsit,aztán elrángatom valahova,beülünk valahova,aztán éjszaka hozzá megyünk vissza aludni.

másnap kelés,reggeli,ha edzése van,akkor 6ig ottvagyunk,ő elmegy edzésre. másnap esetleg ugyanígy lesz.

van,hogy edzés után,ha nagyon hiányzom neki szól,hogy menjek át.

ennyi.

2011. júl. 28. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Ismét tapasztalatból mesélek:

A párom egyik testvérének az volt a szokása, hogy zuhanyzás után egy szál boxerben vagy törülközőben ment be a szobájába felöltözni. Neki így volt kényelmes, mert állítása szerint mindig valahogy vizes lett a tiszta ruha amíg fürdött. Nos, amikor nem hivalosan ott felejtette magát a másik testvér barátnője huzamos ideig akkor érthetően megzavarta az ott lakók szokását, többek között az említett bátyét is. Nem mehetett át boxerben a másik szobáig, mert azért illetlenség egy nem hozzátartozó nő előtt ilyet tenni.

Banális példa, de az említett testvért valóban zavarta ez a tény. Nem tudhatod kinek milyen rutinjába zavarsz bele, ha csak úgy ott felejted magad.

2011. júl. 28. 13:21
 16/16 A kérdező kommentje:
előttem simán mászkál még az apja is egy szál boxerben,abszolút családias a hangulat
2011. júl. 28. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!