Miért van ez, miért érzem ezt, az ikertestvéremet jobban szeretik a szüleim vagy mivan?
Nálunk is szinte ugyan ez a helyzet. Minden ikerpárnál van egy dominánsabb. Nálunk egy ideig az ikertestvérem volt a határozottabb. Főleg a takarításon volt a veszekedés, ami alól a tesóm tanulás címszóval igyekezett kibújni. Én pedig ezt nem hagytam, mert anyukám nővére így kihasználta édessanyámat, és én ez meg akartam előzni. Tehát követeltem, hogy igen is vegye ki a részét a munkából. Persze, én voltam a rossz, mert miért nem hagyom szegény gyereket tanulni... (csak azt nem tudták, hogy én sokkal jobban ismerem Őt, mint bárki más a családban). Így aztán nekem nem tudott hazudni és idővel rájött, hogy mindenkinek jobb, ha őszinte. Épp a 20. születésnapunkon mondtam el a szüleimnek, hogy nem kellett volna beleszólni a veszekedésbe, mert ezzel csak azt erősítették, hogy minél rosszabb testvérek legyünk. Békét akartak köztünk, de pont az ellenkezőjét érték el vele. Ha ezt az évekig tartó dominancia harcot nem rendezzük le egymás között eddig, akkor egész felnőtt éveinkben vita lett volna közöttünk.
Most már csak akkor van veszekedés, ha itthon vagyunk és segíteni kell. De ez havonta 2-3 nap.
Szóval nem tudom hány évesek vagytok és fiúk-e vagy lányok, de először egymás között kell a csatát levívni és ha lehet mások beleszólása nélkül.
Minden jót!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!