Vannak itt olyanok akik nem szeretik a bulikat, a társas összejöveteleket?
Ez nem antiszociális, hanem inkább schizoid vagy schizotip magatartás. (Bár ennyitől még nem leszel schizoid személyiségzavarban szenvedő)Tessenek tisztában lenni a fogalmakkal, utánajárni a jelentésének.
Amúgy meg természetes ez, bár a legtöbb ember azért szereti a társaságot, meg az összejöveteleket, bulikat.
Sosem szerettem bulizni,mondhatni kényszerből jártam mert más is ment meg hát itthon is ment a noszogatás.
Belefáradtam,nem mentem többet.A párom az interneten találtam meg aki ugyanilyen felfogású mint én,igy jól elvagyunk ketten.
megint egy!
Én nem szeretem ,a férjem sem, így olyan jó estéink vannak, csak kettesben, pattogatott kukorica és egy laza DVD est, nekünk ezek a nagy kincsek buli terén. Most mégis elmentem osztálytalira, ahol feltaláltam magam. Vittem a fotógépem, és míg ők egymással voltak, én fotóztam, és így éreztem jól magam. Meg ők is, mikor megkapták a fotókat :)
Én is hasonlóan vagyok, amúgy se szeretem a tömeget, egy discoban vagy fesztiválon nem tudnám elképzelni magam.
De egy laza kerti party/esti borozgatás 5-6 ismerőssel még elmegy. Mondjuk az sem épp heti rendszerességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!