Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik nem...

Vannak itt olyanok akik nem szeretik a bulikat, a társas összejöveteleket?

Figyelt kérdés
Engem nem érdekelnek ezek, inkább kettesben, vagy egyedül szeretem tölteni az időmet. Vannak mások is akik így vannak? Ez nem anti-szociális viselkedés ugye? :D
2011. szept. 9. 16:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
egy ideig én se szerettem az ilyeneket,de aztán jött a szalagavatói bál,azóta imádok ilyen helyekre járni
2011. szept. 9. 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelen! Én is ilyen vagyok. :)
2011. szept. 9. 16:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd. Most lesz osztálytalálkozóm, és már mindenki arról beszél, mennyit fognak inni. Nagy élmény egy csomó részeggel együtt lenni, akikkel azért jöttem össze, hogy megtudjam, mi van velük, de annyira piásak, hogy nem tudják elmondani.
2011. szept. 9. 16:06
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

Ez nem antiszociális, hanem inkább schizoid vagy schizotip magatartás. (Bár ennyitől még nem leszel schizoid személyiségzavarban szenvedő)Tessenek tisztában lenni a fogalmakkal, utánajárni a jelentésének.

Amúgy meg természetes ez, bár a legtöbb ember azért szereti a társaságot, meg az összejöveteleket, bulikat.

2011. szept. 9. 16:07
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem az összejöveteleket, de inkább itthon kerti party formájában, szűk baráti körben, csak azokkal akik közel állnak hozzám és tudok velük beszélgetni. Buliba már nem szeretek járni, szerintem régen is csak azért jártam, mert nem volt meg az igazi társam.
2011. szept. 9. 16:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Sosem szerettem bulizni,mondhatni kényszerből jártam mert más is ment meg hát itthon is ment a noszogatás.

Belefáradtam,nem mentem többet.A párom az interneten találtam meg aki ugyanilyen felfogású mint én,igy jól elvagyunk ketten.

2011. szept. 9. 16:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én se szeretek,soha se szerettem,még szalagavatót se :D
2011. szept. 9. 16:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

megint egy!

Én nem szeretem ,a férjem sem, így olyan jó estéink vannak, csak kettesben, pattogatott kukorica és egy laza DVD est, nekünk ezek a nagy kincsek buli terén. Most mégis elmentem osztálytalira, ahol feltaláltam magam. Vittem a fotógépem, és míg ők egymással voltak, én fotóztam, és így éreztem jól magam. Meg ők is, mikor megkapták a fotókat :)

2011. szept. 9. 16:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem!Feszélyezve érzem magam mások közelében!:-S
2011. szept. 9. 16:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan vagyok, amúgy se szeretem a tömeget, egy discoban vagy fesztiválon nem tudnám elképzelni magam.

De egy laza kerti party/esti borozgatás 5-6 ismerőssel még elmegy. Mondjuk az sem épp heti rendszerességgel.

2011. szept. 9. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!