Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok akik nem...

Vannak itt olyanok akik nem szeretik a bulikat, a társas összejöveteleket?

Figyelt kérdés
Engem nem érdekelnek ezek, inkább kettesben, vagy egyedül szeretem tölteni az időmet. Vannak mások is akik így vannak? Ez nem anti-szociális viselkedés ugye? :D
2011. szept. 9. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Bulizni nem szeretek, de a társas összejöveteleket azért kedvelem (attól függ, milyen jellegűek) - pl. piknikezni, a kertben sütögetni vagy a konyhában főzőcskézni szívesen, csak alaposan megválogatom, kivel!

De azt sem túl gyakran, kb. másfél-kéthavonta.

:)

2011. szept. 9. 18:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én például nem szeretek disco-ba járni, így nem szoktam bulizni, régebben koncertre még mentem de mostmár azért se vagyok oda annyira.

Összeülni egy üveg bor, vagy akár ütősebb ital mellett viszont nagyon is szeretek. Viszont nem igénylem, hogy minden hétvégén többen beüljünk valahová borozni - iszogatni. Van amikor nagyon rámjön a mehetnék, de ez kéthavonta egyszer van köröbeül, amúgy nagyon jól elvagyok egyedül...

Szerintem ez nem antiszociális viselkedés, pusztán feltalálod magad egyedül is

2011. szept. 9. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az arany középút még normálisnak számít.

Pl. én nem igazán szeretem az "idd le magad, vergődj üvöltő zenében a tömegben majd hányj az árokba" stílust, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretek elmenni barátaimmal egy borozóba iszogatni, beszélgetni, vagy ne rendeznénk egy grillezést nyáron.

Magát a szó szerinti "bulikat" nem szeretem, de a társaságot igen, és igénylem is a társas összejöveteleket.

Pizzázás, grillezés, nyársalás, borozó, teaház, vagy közösségi megmozdulások a városban (pl. bicajtúra, sportnap, főzőklub).

Azt te tudod hogy mennyire irtózol a társas összejövetelektől. Ha csak simán jobb szórakozás otthon olvasni, az nem gáz. De ha magától a társaságtól félsz, akkor ott van valami baj.

2011. okt. 30. 14:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem a társaságtól egyáltalán nem irtózom, a sportnapokat, túrázásokat nagyon szeretem. A koncertezés, esti hajnalig vigadást, puccos éttermezést, gyorséttermezést azokat nem, pedig a mai fiatalság nagy részének ez teszi ki a mindennapját. Baráti kerti összejöveteleket, ahova mindenki közösen bead valamit azt szeretem, szeretem ha egy rendezvényen van bizonyos döntési lehetőséged (ha nem akarsz ezt azt enni megteheted, ha nem akarsz táncolni, énekelni akkor azt is megteheted), egy diszkóban nagy választási lehetőség nem igazán van.
2011. nov. 1. 08:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem szeretek bulizni, főleg ha olyan a buli, hogy csak tudatmódosítóval (leginkább etilalkohol :P) élvezhető.

Társaság(ba/-gal járás) tekintetében pedig még sajna nem találtam olyan társaságot, akik érdekesebbek és élvezetesebbek tudnának lenni a kütyüfejlesztésnél, amit a műhelyben csinálok.

Amúgy jártam nagy partykon is, leginkább fénnyel-lézerrel szórakoztattam a többieket.

2011. nov. 5. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!