Tényleg nem szeretik a férfiak a túlzottan féltékeny nőket?
Igazából nincs okom féltékenykedni, azt leszámítva, hogy páromnak rengetek sok nő ismerőse/barátja van.
És mivel én is nő vagyok látom, ha azok a "barátok" nem épp barátként néznek rá, sőt néha még megjegyzéseket is tesznek.
Párom pedig tulzottan kedves velük, persze ő csak barát szintjén, de engem ez is idegesít.
Hogy kezeljem ezeket e helyzeteket?
Először is a féltékenység megtudja őlni a kapcsolatot. Második egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha nem bízol a partneredben mi értelme??
Ha a barátod túlzottan kedves ezekkel a nőkkel akkor ülj le vele mond el neki, hogy téged ez zavar. Javítani fog rajta ha szeret ... a lényeg ne csinálj hisztirohamokat.
Azt is vesd fel neki, hogy esne fordított esetben
Tényleg nem. De szerintem egyértelmű, hogy a túlzásba vitt féltékenységet senki nem szereti.
Szerintem kedvesen, még a hisztinek a látszatát is kerülve kérd meg a párod, hogy tegye kisit helyre ezeket a nőismerősöket, mert te úgy látod, hogy nyomulnak rá. Szóval hogy éreztesse velük, hogy esélyük sincs, és hagyják abba a próbálkozást, mert felesleges.
Köszönöm! Megbízom benne, és próbáltam vele erről beszélni, de nem érti a problémámat. És ő nem is igazán féltékeny.
Ilyen téren nagyon rideg tud lenni, azt mondta én vagyok vele ha már nem kellenék, más kellene megmondaná és lelépne és ezért is nem érti a féltékenykedésemet.
De én pedig látom, hogy nyomulnak rá és látom hogy ő meg hol kedves hol közömbös hol ilyen épp amilyen kedve van...
sztem őszinte volt veled.
tényleg nem véletlenül téged választott, és van veled.
felesleges féltékenykedni, h nem megcsalós típus, és szeret, nem fogja hagyni, hogy csajbarátnők rámásszanak, ha meg igen, akkor az azt jelenti, nem ő való hozzád.
én sosem féltékenykedtem. megalázó neki is, nekem is. ezt tartsd szem előtt.
aki tudja vinni, az viheti, legyen vele boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!