A nők szeretik ha a férfi enged a csábításnak vagy inkább jobban szeretik a kicsit meg közelíthetetlent?
Hát, érdekes kérdés.
Szeretek becserkészni, de nem szólok egy szót sem,értek a non verbális jelekhez, majd utána ő elkezd udvarolni.
Azt szeretem, ha látom, hogy bárkit megkaphatna és igenis csorgatja utána más a nyálát. Viszont ha nőként viselkedik, tehát ténylegesen játsza az elérhetetlent és nekem kellene hódítani attól hülyét kapok és továbbállok azonnal, szerintem a férfi udvarol, én csak megadom a kezdő lökést és reagálok :)
ő udvaroljon nekem, nehogy már én küzdjek!
Jó, persze nem azt mondom, amikor én kezdeményezek, kicsit húzhatja az agyam, de jelezzen vissza hogyha benne van a dologban.
Én azt szeretem, ha ÉN engedhetek a férfi csábításának... Ilyen kis maradi vagyok:)
Nem mennék egy férfi után sem, soha.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:14
Nem az udvarlásról beszélek...
Egy igazi nő nem kelleti magát.
Ez is futásnak számít egyébként.
Ha mégis ilyet tennék és nem foglalkozna velem otthagynám a p*csába. Ígyis lealacsonyító viselkedés ez egy nőtől. Isten ments,hogy még ne is reagáljon rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!