Öntsd le magad egy pohár hideg vízzel. Miféle hülyeség ez?
Ilyenkor vagyunk a legszebbek és legjobbak. Mostanra nőiesek és fiatalok vagyunk egyben és az agyunk sem kamasz már :)
Ez a legjobb kor a világon :) A férfiak is ezt csípik, fogalmam sincs honnan szeded ezt a baromságot.
2011. okt. 31. 21:58
3/12 anonim válasza:
hagyad már csak unatkozik! Nem hiszem h komolyan gondolta! Ilyet épeszű ember nem mond! :D
2011. okt. 31. 22:03
4/12 anonim válasza:
Igenis lehet élni ilyen idősen. Láttad már a Misfits c. sorozatot? Na, abban 25 évesek :P
2011. okt. 31. 22:09
5/12 anonim válasza:
34 éves vagyok, most öljem meg magam, mert túléltem az öregkort? De hát a gyerekem még csak két éves és most várom a másodikat. Én úgy látszik 24 évesen még gyerek se voltam.
2011. okt. 31. 22:10
6/12 anonim válasza:
Sajnos ez mind a média hatása. Szerintem a gondolat az, hogy innentől felfelé már csak idősebb leszel és ez szerintem elborzaszt.
Ugyanúgy lehet teljes életet élni csak ne nézz tv-t. Ne is vegyél hülye magazinokat , mert azok csak egyre jók: önbizalom rombolásra, és rossz önkép kialakítására. :)
2011. okt. 31. 22:10
7/12 anonim válasza:
Ugyanezt érzem már mióta!! Pedig én meg csak 19 éves vagyok. De úgy érzem, hogy már vége mindennek. De pedig elvileg tudom hogy ez baromság!!
2011. okt. 31. 23:21
8/12 anonim válasza:
A francba. Ezek szerint egy vénemberrel járok. :S 25 éves a barátom... :'(
Pedig én mindig azt hittem milyen tökös, fiatal, életerős pasim van... :'( De nem... Egy rozzant öregember már szegény... :(
20L
2011. nov. 1. 00:25
9/12 anonim válasza:
Én meg 19 évesen úgy érzem magam, mint egy félig gyerek-félig felnőtt hibrid. Rettenetesen furcsa érzés.
2011. nov. 1. 00:43
10/12 anonim válasza:
A megoldás: vesd bele magad. Határozd el, hogy mostantól belevágsz amibe tudsz és vágj is bele. Ne azon agyalj, hogy öreg vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!