Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnantól kezdődik a kleptománia?

Honnantól kezdődik a kleptománia?

Figyelt kérdés
Mit lehet tenni egy 19éves lánnyal aki folyton lop a vad idegentől a közletnen barátnőktől a családon át mindenkitől!?Nem konkrétan csak pénzt hanem pl. ruhákat stb.
2010. febr. 24. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
Fordulj pszichológushoz.
2010. febr. 24. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkeppe pszichologus segitseget kell kerni,a kleptomani elegge sulyos mentalis zavar!Nekunk a csaldban regen volt egy asszony aki meg sajat magat is meglopta,tudom furan hangzik ,de ez az igazsag,eldugta a holmikat amit magatol ellopott,peldaul tanyerokat,a sajat penztarcajat,es ugy viselkedett,mintha az mase lenne,es ellopta:-)nem tudom melyik szazadba volt azt hiszem a 18.ban!De annyi biztos azota is megemlegetik szegenyt:-)Annyi biztos ,hogy kognitiv viselkedes,es pszichoterapiaval gyogyithato,illetve kordaban tarthato a betegseg! 21/L
2010. febr. 24. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit tesz az értékekkel amit ellop? Volt már példa rá,hogy visszaadta magától? Szüksége van arra amit eltulajdonít, vagy csak hiszi,hogy szüksége van rá?
2010. febr. 24. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kényszeres,nem hinném hogy szüksége lenne az eltulajdonított dolgokra. Mindenképpen orvosi segítség kellene a kezeléséhez.
2010. febr. 24. 16:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem jár el a pszihológushoz hiába mondják neki.Nem hiszem,hogy mindenre szüksége lenne mert pl. tőlem régen egy nyakláncot vitt el és másoktól (főként kollégium)ruhákat,cipőt,van,hogy pénzt és egyéb hülyeségeket.nekem azt próbálta beadni,hogy én adtam oda neki,csak már nem emlékszem rá,másnál ha lebukik nem tagadja,de amíg tudja a látszatot tartani,hogy nem Ő volt addig folyamatosan hazudik mindenfélét.míg ki nem derül,hogy mégiscsak nála vannak a dolgok..de ma pl. volt egy eset mikor egy hosszas beszélgetés után észrevétlenül "visszalopta" a pénzt onnan ahonnan elvette..
2010. febr. 24. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Majd ha lesz néhány rendőrségi ügye meg bírság, átgondolja a pszichológust.
2010. febr. 25. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!